[title]
La decoració de casa nostra influeix directament en el nostre estat anímic, i no només ho diem nosaltres, sinó que diversos estudis revelen que la il·luminació, els colors, i les formes que s'escullen per decorar les llars tenen un efecte directe en qui hi viu dins. Durant la pandèmia, segur que molts de vosaltres us vau convertir gairebé en professionals de l’interiorisme i la decoració, un sector que està en auge des de fa uns anys. Entre totes les marques entre les quals podeu triar, una de les més conegudes és Hannun, una firma de mobles de disseny conscient i sostenible que ja acumula més de 680.000 seguidors a Instagram. Malgrat que les seves peces no acostumin a ser gaire accessibles, ara podreu aconseguir-ne algunes amb preus que tenen fins a un 80% de descompte.
La marca ha anunciat una pop-up a Castellar del Vallès, al número 18 del carrer de la Conca de Barberà, aquest dissabte, 22 de febrer. Des de les 10 fins a les 14 h, podreu trobar alguns dels mobles més característics de la firma amb descomptes de fins al 80%. Segons ha avançat Hannun, la botiga efímera posarà a la venda sofàs, taules, escriptoris, cadires, miralls, prestatges i mobles per a nens, entre altres peces, això sí, totes elaborades amb un procés artesanal a Europa compromès amb la sostenibilitat i amb materials d’alta qualitat. Si voleu anar-hi a donar un cop d’ull, l’entrada és lliure i gratuïta i no cal fer reserva prèvia. Això sí, si us enamoreu d’alguna peça, recordeu que la marca només acceptarà pagaments amb targeta.
Ver esta publicación en Instagram
Una marca que va més enllà dels mobles
Des que Maurici Badia i Joan Álvarez van fundar Hannun a finals del 2017, aquesta marca s’ha convertit en una empresa de mobles de referència dins el sector del disseny sostenible. Des dels inicis, ambdós fundadors tenien l’objectiu de crear mobles amb materials sostenibles i sota processos que fossin tan responsables i conscients amb l’entorn com fos possible. Segons explica la mateixa empresa, el 95% dels seus mobles són d’origen sostenible i s’elaboren en els més de 400 tallers on treballen més de 200 artesans. Fa un temps que també van incorporar una col·lecció amb peces de plàstic preindustrial que eviten que acabin al mar i que, a més, recupera una part del que ja s’ha enfonsat a l’oceà.
Tot i que la sostenibilitat és un dels pilars sobre els quals s’ha construït Hannun, la firma va més enllà i també s’ha mostrat compromesa amb diferents iniciatives socials. Una de les més rellevants va ser el Projecte Presó, dins el qual la marca va col·laborar amb un taller de fusta situat en un centre penitenciari de Polònia, el primer del país. La marca assegura que creu en el valor de la reinserció i ja fa més d’un any que treballa amb els reclusos, que, a més d’aprendre l’ofici, reben un salari que poden fer servir per a la seva reinserció en sortir de la presó o que poden enviar a les seves famílies.