Notícies

Ja podeu comprar el Pack Foodie del Time Out Fest!

La cinquena edició del millor festival gastronòmic de Barcelona se celebrarà el cap de setmana del 24 i el 25 de maig a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Time to Eat Fest
Time to Eat Fest
Publicitat

El Time Out Fest, el festival que promou el producte de proximitat arriba a la cinquena edició i ho celebra reunint, per primer cop a Barcelona, els millors xefs d'arreu de Catalunya –de les Terres de l'Ebre, fins a la Cerdanya; des de Sitges a Lleida–, que ens cuinaran 12 plats inèdits. Tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el cap de setmana del 24 i 25 de maig, amb horari de cuina ininterromput, d'11 del matí a les 23 h. Sí, dotze hores per tastar plats deliciosos quant tu vulguis i en l'ordre que vulguis, i a més festa amb DJs, tastos i tallers per a tots els gustos, i tot amb el bon gust, ehem, de Time Out.

A més, hem creat un pack perfecte per als que volen gaudir a fons del festival. L'anomenem Pack Foodie, per raons òbvies, i garanteix l'accés al festival, evita la cua a l'entrada i permet gaudir sense haver de treure cada vegada el moneder. Per només 35 €, dona accés garantit al Festival (que ja val 6), fast track a l'accés, un saldo de 35 € per plats i begudes (és a dir, tots els diners que et costa el Pack els inverteixes a menjar i beure!) i la totebag oficial del festival. A més, tindràs accés prioritari a tallers i tastos exclusius, ja que podràs reservar plaça una setmana abans que la resta (perquè sí, s’esgoten volant!).

Aquests són els 12 xefs que hi participen i els plats que cuinaran:

- Àlex Carrera, de l'Aliança d'Anglès (Anglès): ànec d'aglà a la royale amb peres

- Eric Leon, de Vilanova Casa de Menjars (Vilanova del Vallès): coca cruixent d’anguila agredolça

- Sergi Palacín d'Hiu (Cambrils): mar i muntanya de careta i cocotxes en salsa verda

- Laura Vicente i Jordi Simón, de  Dvisi (Palamós): premsat de costella de porc Duroc de Can Batallé a baixa temperatura, tàrtar de gamba de Palamós i cremós d’api-rave a la brasa

- David García, de La Zorra (Sitges): albergínia a la parmesana amb burrata i pesto de bledes

- Àngel Esteve, de Sisè (Lleida): croqueta de pollastre a l’ast de la Torre d’Erbull i llet fresca

- Blanca Pérez, de Corazón de Agave (Sitges): Taco de cochinita pibil *Amb opció vegetariana amb nopalitos i xampinyons portobello

- Núria Bonet, de Ca la Núria (Bellver de Cerdanya): patata, naps i pera de la Cerdanya amb cansalada confitada *Amb opció vegetariana sense cansalada

I les postres són a càrrec de dos supercracs:

- Jordi Roca, del Rocambolesc, portarà gelat de xocolata de Casa Cacao, gelat de llet d’ovella ripollesa de peralada Mas Marcé, polo Rocanas, de maduixes i aigua de roses i el polo Helado Oscuro, de nabius amb vainilla.

- Lluc Crusellas, d'Eukarya (Vic) vindrà amb el seu pastís de formatge de festuc.

COMPRA ARA EL TEU PACK FOODIE PER AL TIME OUT FEST 2025!

Últimes notícies
    Publicitat