[title]
El Time Out Fest, el festival que promou el producte de proximitat arriba a la cinquena edició i ho celebra reunint, per primer cop a Barcelona, els millors xefs d'arreu de Catalunya –de les Terres de l'Ebre, fins a la Cerdanya; des de Sitges a Lleida–, que ens cuinaran 12 plats inèdits. Tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el cap de setmana del 24 i 25 de maig, amb horari de cuina ininterromput, d'11 del matí a les 23 h. Sí, dotze hores per tastar plats deliciosos quant tu vulguis i en l'ordre que vulguis, i a més festa amb DJs, tastos i tallers per a tots els gustos, i tot amb el bon gust, ehem, de Time Out.
A més, hem creat un pack perfecte per als que volen gaudir a fons del festival. L'anomenem Pack Foodie, per raons òbvies, i garanteix l'accés al festival, evita la cua a l'entrada i permet gaudir sense haver de treure cada vegada el moneder. Per només 35 €, dona accés garantit al Festival (que ja val 6), fast track a l'accés, un saldo de 35 € per plats i begudes (és a dir, tots els diners que et costa el Pack els inverteixes a menjar i beure!) i la totebag oficial del festival. A més, tindràs accés prioritari a tallers i tastos exclusius, ja que podràs reservar plaça una setmana abans que la resta (perquè sí, s’esgoten volant!).
Aquests són els 12 xefs que hi participen i els plats que cuinaran:
- Àlex Carrera, de l'Aliança d'Anglès (Anglès): ànec d'aglà a la royale amb peres
- Eric Leon, de Vilanova Casa de Menjars (Vilanova del Vallès): coca cruixent d’anguila agredolça
- Sergi Palacín d'Hiu (Cambrils): mar i muntanya de careta i cocotxes en salsa verda
- Laura Vicente i Jordi Simón, de Dvisi (Palamós): premsat de costella de porc Duroc de Can Batallé a baixa temperatura, tàrtar de gamba de Palamós i cremós d’api-rave a la brasa
- David García, de La Zorra (Sitges): albergínia a la parmesana amb burrata i pesto de bledes
- Àngel Esteve, de Sisè (Lleida): croqueta de pollastre a l’ast de la Torre d’Erbull i llet fresca
- Blanca Pérez, de Corazón de Agave (Sitges): Taco de cochinita pibil *Amb opció vegetariana amb nopalitos i xampinyons portobello
- Núria Bonet, de Ca la Núria (Bellver de Cerdanya): patata, naps i pera de la Cerdanya amb cansalada confitada *Amb opció vegetariana sense cansalada
I les postres són a càrrec de dos supercracs:
- Jordi Roca, del Rocambolesc, portarà gelat de xocolata de Casa Cacao, gelat de llet d’ovella ripollesa de peralada Mas Marcé, polo Rocanas, de maduixes i aigua de roses i el polo Helado Oscuro, de nabius amb vainilla.
- Lluc Crusellas, d'Eukarya (Vic) vindrà amb el seu pastís de formatge de festuc.