[title]
El Time Out Fest, el festival que celebra el producte de proximitat de la mà dels millors cuiners i cuineres de Barcelona, arriba a la seva quarta edició. En aquesta ocasió, seran 16 els xefs, elegits pels nostres crítics, que ens cuinaran tota mena de plats i postres irresistibles amb què reivindicarem el producte català. Tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el cap de setmana del 25 i 26 de maig, amb horari de cuina ininterromput, d'11 del matí a les 23 h. Sí, dotze hores per tastar plats deliciosos quant tu vulguis i en l'ordre que vulguis, i a més festa amb DJs, tastos i tallers per a tots els gustos, i tot amb el bon gust, ehem, de Time Out.
A més, hem creat un pack perfecte per als que volen gaudir a fons del festival. L'anomenem Pack Foodie, per raons òbvies, i garanteix l'accés al festival, evita la cua a l'entrada i permet gaudir sense haver de treure cada vegada el moneder. Per només 35 €, dona accés garantit al Festival (que ja val 5 €), fast track a l'accés, un saldo de 30 € per plats i begudes, La Guia de Bars i Restaurants 2024-25 (valorada en 9,95 €), la totebag oficial del festival i més regals sorpresa.
De moment, ja hem revelat quatre dels 16 xefs que cuinaran per a tu al festi. La Meilan Kao, xef de Kao Street ens farà un sheng jian bao amb IGP Vedella dels Pirineus Catalans, porc, coriandre, ceba i maionesa de sriracha amb oli DOP Les Garrigues. En Carles Abellan, ment creativa rere la cuina del Tapes 24, ens oferirà el Croquetó d'IGP Pollastre i Capó del Prat rostit a la catalana, IGP Gall del Penedès i IGP Llonganissa de Vic amb DOP Oli del Baix Ebre – Montsià que va triomfar l'any passat. L'Antonio Sáez, del Xuba Tacos –Premi Time Out 2024 a millor Street Food de Barcelona–, servirà un taco d'IGP Gall del Penedès Pibil i ceba envinagrada amb Clementines IGP Terres de l'Ebre, i l'Èlia Caral i la Giulia Campazzi, del Dr Zhang, faran un Dan Dan de porc amb Poma IGP Girona i pebre de Sichuan.
Això són només els quatre primers noms i ja vegeu el nivell que hi haurà, així que no badeu i aconseguiu el 'pack foodie' per assegurar-vos poder entrar al festival més bo –literalment– de Barcelona.