[title]
És habitual que els sabors de torró cada any siguin més singulars. I enguany la volta de rosca l'ha donada Turrones Virginias –empresa Tarragonina amb seu a Reus i Agramunt– presentant un torró de pa amb tomàquet. Sí: la seva estrella a les sobretaules serà un torró trufat de pa amb tomàquet, amb oli verd i flor de sal. (i se’ns acut el joc comestible d'agafar un bon fuet o botifarra blanca i estendre'l per damunt del torró!).
Aquest sorprenent torró de pa amb tomàquet forma part de la gamma Sublime, que vol portar a taula reinvencions del torró amb productes típics de Catalunya i de la cultura gastronòmica mediterrània, però també amb productes de ressonàncies exòtiques i gurmet.
Són set torrons, que a més de l'esmentat, passen per combinacions com el torró trufat de xocolata amb mel, formatge fresc i nous, una versió adaptada de les postres clàssiques de mel i mató, amb xocolata i un toc de nous; Torró de Ratafia de Sant Julià de Lòria, figues i mel d'alta muntanya per rematar la digestió amb un toc de licor d'elaboració artesanal... O fins i tot un torró trufat de vermut de Reus amb patates xips! I ja amb un toc de postres d'alta volada, un torró de festucs amb mel i tòfona negra!
NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona
Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.