Notícies

Ja pots sentir Caps de cartell, el pòdcast musical de Time Out Barcelona

Míriam Riau, Borja Duñó i el Julen són els presentadors d'aquest programa mensual on tota la música que sona és en directe

Caps de Cartell: capítol 1. Ginestà
Time Out BarcelonaCaps de Cartell: capítol 1. Ginestà
Publicitat

'Caps de cartell' és el pòdcast musical de Time Out Barcelona. Conduït per Míriam Riau amb el Borja Duñó i el Julen, el programa s’endinsa en la personalitat i els secrets d’artistes clau de la nostra escena, que fins i tot s’animen a cantar gràcies a un format en què absolutament tota la música que sona està interpretada en directe. Un cop al mes us explicarem les calamitats musicals més sorprenents de la història de la música i també les dels artistes que ens visiten, us recomanarem música que heu de sentir tant sí com no, i us descobrirem (i cantarem) els plaers culpables dels nostres caps de cartell.

Després de l’èxit de ‘La cullerada’ i ‘Oracles’, a Time Out Barcelona ampliem la nostra programació de pòdcasts amb un nou espai musical. Condueix el pòdcast la talentosa i brillant Míriam Riau, supercomunicadora (i excantant de hard rock!) que coneixereu del ‘Tot es mou’ de TV3 i de l’’Onze’ d’Esport3; posa l’expertesa musical el Borja Duñó, cap de redacció i editor de música de Time Out Barcelona; i la música en directe va a càrrec de Julen, afinadíssim home orquestra de qui segur que heu vist els muntatges musicals que fa per l’APM.

El pòdcast s’estructura al voltant d’una entrevista amb un artista potent i d’actualitat del panorama musical actual, els nostres ‘Caps de cartell’. Al llarg de l’entrevista, s’intercalen les intervencions musicals en directe del Julen, amb què descobrirem els secrets de les composicions dels músics convidats.

A més de l'entrevista, hi ha seccions com les ‘Calamitats musicals’ (històries curioses i sorprenents de grans compositors de la història); 'La traca' on els convidats han de respondre preguntes, com quina cançó voldrien escoltar en el seu funeral, i el clímax definitiu del programa, on revelarem els plaers culpables musicals d'un personatge famós i dels convidats, que el Julen intentarà que cantin amb ell.

Per estrenar Caps de Cartell, la Míriam Riau, el Borja Duñó i el Julen han convidat Ginestà. El grup format pels germans Júlia i Pau Serrasolsas parlen sobre quina música escoltaven quan eren petits, com és la seva relació entre ells i amb altres membres de la família i alguns secrets de les seves cançons més populars. També intenten esbrinar qui s'amaga rere la calamitat musical que explica la Míriam, recorden moments en què s'haurien volgut fondre sobre l'escenari i confessen el seu plaer culpable sonor (que no es podran resistir a cantar). I tot això amb la música en directe interpretada pel Julen. El podeu sentir a través de Spotify i Ivoox i també podeu veure el vídeo de l'episodi a YouTube.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat