Notícies

'Joc de trons' tindrà el seu propi parc temàtic ben aviat

L'atracció, a Irlanda del Nord, obrirà les seves portes per a tots els fans de la sèrie de HBO

Esther López
Escrit per
Esther López
Publicitat

El primer Studio Tour de la sèrie ‘Joc de trons’ obrirà aviat a Linen Mill Studios, Belfast. Serà un parc temàtic on els fans de la sèrie podran gaudir en viu dels escenaris ambientats en la seva sèrie preferida. Aquesta nova atracció té l'èxit assegurat: segons xifres publicades l'any passat, quasi una sexta part dels turistes que visiten Irlanda del Nord van a llocs com Dark Hedges o Ballintoy Harbour, que surten a la reeixida sèrie d'HBO.

Front of Game of Thrones Studio Tour
Photograph: Game of Thrones Studio Tour

L'estudi de cine oferirà 10.000 metres quadrats amb els decorats icònics de la sèrie, escenaris com el castell de Winterfell dels Starks, el Pyke de Greyjoy o el Riverrun de Tully. Escenaris, tots ells, disponibles fins ara només pels actors però ara ja es prepara la seva obertura com atracció turística per a tots els fanàtics de 'Joc de trons' del món. 

Game of Thrones Studio Tour
Photograph: Game of Thrones Studio Tour

A més a més dels decorats, el parc també disposarà de vestits i accessoris originals de les vuit temporades de la sèrie. Els creadors del projecte esperen rebre fins a 600.000 visitants a l'any. L'estudi encara no ha anunciat una data oficial d'obertura, però podem estar segurs que Irlanda del Nord guanyarà molts turistes quan s'obrin les fronteres. 

NO T'HO PERDIS: Un hotel de gel dedicat a 'Joc de Trons'

Últimes notícies

    Publicitat