[title]
Del món artístic a la restauració: aquest ha estat el salt que ha donat el conegut productor audiovisual Josep Maria Mainat. Ell i el seu fill, Pol Mainat, s'han estrenat al sector de l'hostaleria amb El Magnífic, un nou espai gastronòmic a Empuriabrava. El restaurant, que dirigirà Pol Mainat i que compta amb el xef Aniol Pararols, format al Celler de Can Roca, tindrà la cuina catalana com a protagonista, tot i que anirà acompanyada de tècniques d'avantguarda amb productes de qualitat prèmium.
"A la família hem tingut molta cultura gastronòmica, la meva mare cuinava magníficament" ha assegurat Pol Mainat en el comunicat oficial de la inauguració. "Ens sentim molt de l'Empordà", han explicat, en referència a Empuriabrava com a lloc escollit per aquest nou projecte. L'espai té una capacitat per a 45 comensals i per a set més en la Barra dels 7 Magnífics, un racó amb una barra davant dels fogons on ofereixen ostres, pernil ibèric de gla i formatges artesans.
Encara que ha canviat de sector, Josep Maria Mainat no ha deixat de banda la seva vena artística: segons ha comunicat, volen fer notar la seva creativitat al seu restaurant i "transformar l'escena culinària local".
Alguns dels plats que han ideat són, per exemple, els ous ferrats del Pol i l'Aniol, amb tòfona i caviar, i també el carpaccio d'alvocat amb caviar, salsa mola i gelat de guacamole. Un dels seus productes estrella, però, són les carns de Carns Roca, una carnisseria amb més de 200 anys d'història, una de les més antigues de Catalunya. Per als més llaminers, la carta de postres inclou tot un clàssic actualitzat: el pa amb xocolata, oli, sal i un toc picant.