Notícies

Torna un emblemàtic festival gastronòmic a Barcelona amb 36 dels millors restaurants de la ciutat

L'esdeveniment inclourà el nou Premi Tast a la Rambla per celebrar els seus deu anys de vida

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Tast a la Rambla
Foto: Tast a la rambla
Publicitat

El Time Out Fest va celebrar la seva nova edició fa una setmana i es va acomiadar de Barcelona fins a l'any que ve, però la bona gastronomia no ho farà. La ciutat té restaurants meravellosos i, tot i que us recomanem visitar-los almenys un cop a la vida, ara també podreu tastar-los tots en un mateix espai sense haver de recórrer la ciutat. La plaça de Catalunya tornarà a acollir el Tast a la Rambla, un festival del 6 al 9 de juny on alguns dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona acostaran els seus plats en forma de tapa a tots els assistents dins el marc de la 10a Setmana de Gastronomia de Barcelona.

Quins establiments hi participaran?

En aquesta edició, 30 restaurants i 6 pastisseries de la ciutat posaran a la venda diferents tapes. Aquests són els restaurants: Les croquetes d'en Nandu Jubany, Tapas 24, Casa Amàlia 1950, Casa Guinart, La Pau, Frankie Gallo Cha Cha Cha, Bar El Pollo, El Filete Ruso, Nectari Restaurant, Casa de Vivi-Fauna Restaurant, The Fish and Chips Shop, Mae, Al Grano by Telefèric, Llamber, Don Giovanni Barcelona, Restaurant Blanc, Dos Pebrots, Tandoor, Kamikaze, Moka, Casa Xica, Coya Restaurant i Pisco Bar, Cecconi's Barcelona, Pepa Tomate, Ceviche 103, Bodega Amposta, Virens, Manioca Gluten Free, Bar Alegria, Família Nuri.

També hi haurà opcions per als més llaminers a càrrec de les pastisseries L'Atelier, Pastisseria Mervier Canal, Pastisseria Escribà, Sant Croi, Pastisseria Ochiai, Oriol Balaguer. A més dels establiments barcelonins, aquest any el festival també tindrà representació de dos territoris diferents: Lanzarote i Andorra

L'esdeveniment, organitzat per l'Associació d'Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla i el grup de comunicació gastronòmica GSR, se celebrarà per segon any consecutiu a la plaça de Catalunya per evitar les obres de la Rambla de Santa Mònica. Malgrat que el format del festival serà el mateix que el de les passades edicions, hi haurà novetats com la creació del Premi Tast a la Rambla amb motiu dels 10 anys de l'esdeveniment. Amb la celebració de la Copa Amèrica de vela a tocar, el festival també inclourà plats de la gastronomia dels 12 països participants a la competició.

Tast a la rambla / Sant Croi by Albert Roca
Foto: Tast a la rambla / Sant Croi by Albert Roca
Tast a la Rambla, Restaurant Telefèric
Foto: Tast a la rambla / Restaurant Telefèric

Per poder comprar-les, es faran servir tokens que es podran obtenir en els diversos punts de venda de l'espai: cada token equival a un euro i totes les tapes tindran un cost de sis tokens. Com cada any, a més de la zona gastronòmica, també hi haurà 'showcookings', tallers, degustacions i música en directe amb entrada gratis, això sí, afanyeu-vos a arribar perquè hi haurà aforament limitat. El festival obrirà de 12 a 22 h el dijous 6 i diumenge 9 de juny, i de 12 h a mitjanit el divendres i el dissabte i l'accés serà lliure i per a totes les edats.

Tast a la Rambla
Foto: Tast a la RamblaTast a la Rambla

 

Llamber
Foto: Ivan Giménez/Llamber

José Corbacho, protagonista de l'acte inaugural

El pròxim 6 de juny, la fira donarà el tret de sortida amb un acte inaugurat conduït per l'actor i humorista, José Corbacho. L'escenari de plaça Catalunya donarà la benvinguda a l'actor a les 11.45 h, quan presentarà els 30 restaurants i 6 pastisseries barcelonines que participaran en la 10a edició del Tast a la Rambla, així com els establiments de Lanzarote, Andorra i Múrcia.

NO T'HO PERDIS: Els 13 millors nous restaurants de Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona

Més de menjars icònics

    Últimes notícies

      Publicitat