Notícies

La Carrió, una de les grans pastisseries populars de Barcelona, obre la seva segona botiga en 45 anys

Els germans Carrió són mestres del tortell de Reis, el panellet i la coca de Sant Joan

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Editor de Menjar i Beure, Time Out Barcelona
Pastisseria Carrió
Foto: Jordi Domènech | Pastisseria Carrió
Publicitat

Han hagut de passar més de 40 anys, però la Pastisseria Carrió s'expandeix. Els germans Oriol i Anna Carrió han decidit que la seva pastisseria, un establiment al passeig de Sant Joan que amb els anys ha sabut mantenir el toc popular i de barri, necessitava una segona casa. I l’han trobada al carrer Provença 139 (cada dia, de 10 a 20.30 h), just davant de l’Hospital Clínic. Des d’allà, continuaran fent el que millor saben: endolcir el barri amb la seva rebosteria de tradició catalana i tocs francesos i italians. L’horari ininterromput garanteix una pastisseria de confiança cada dia.

Pastisseria Carrió
Foto: Jordi DomènechPastisseria Carrió

La seva història és la d’un obrador amb arrels profundes. Són la tercera generació de pastissers d’una família amb ADN forner i, amb aquesta herència, han sabut jugar bé les seves cartes. La seva fórmula: respectar el producte, treballar sense presses i no escatimar en qualitat. ¿El resultat? Premis que avalen la seva bona feina, com la millor coca de Sant Joan de crema el 2019, el millor tortell de Reis clàssic el 2021 i el Panellet d’Or el 2022 i 2024. I per si no n'hi hagués prou, aquest 2025 han tornat a entrar a la llista de les 50 millors pastisseries de Catalunya amb el distintiu de la Fava de Cacau.

Pastisseria Carrió
Foto: Jordi DomènechPastisseria Carrió

Ara, amb el seu nou local, volen conquerir els veïns de l’Eixample amb la seva selecció de pastissos, bomboneria i brioixeria artesanal. Tot, sense perdre l’essència d’obrador familiar. "Obrir una segona botiga és un repte enorme", admet l’Oriol, "però la ubicació ens agrada i seguim amb la mateixa filosofia: bona pastisseria per a la gent del barri". I més enllà dels clàssics de cada dia, a Carrió sempre hi ha lloc per als imprescindibles de temporada: panellets per la Castanyada, mones de Pasqua, coques de Sant Joan o bombons per Sant Valentí. Tot fet amb la precisió de qui sap que, en la bona pastisseria, els dreceres no serveixen: només la paciència.

NO T’HO PERDIS: Les millors pastisseries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona 

Més de Love Local
    Últimes notícies
      Publicitat