Notícies

La casa original de 'Betty la fea' es pot llogar gratis per una nit a Airbnb

L'estada inclou accés a l'armari personal del personatge, llegir el seu diari personal i un gran esmorzar

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Casa de Betty la fea
Foto: Airbnb
Publicitat

Dormir dins d'algunes de les cases més icòniques de les vostres pel·lícules i sèries preferides és possible: La vil·la mediterrània on va de vacances Lady Di a The Crown, l'espectacular casa de la segona temporada de 'The White Lotus' i la casa d''Anatomia de una Caída' són algunes de les que estan disponibles a Airbnb. Ara, la plataforma també ha inclòs la casa de la telenovel·la amb més adaptacions a altres idiomes del món. A partir del 31 de juliol, fer la reserva per quedar-vos a dormir a l'acolorida casa de Betty la fea, a Bogotà, a Colòmbia.

Casa de Betty la fea
Foto: Airbnb
Casa de Betty la fea
Foto: Airbnb


Vint-i-cinc anys després del primer episodi de l'original 'Ugly Betty', la telenovel·la entrenarà una seqüela i, per celebrar l'esperat retorn, Airbnb convidarà dos fans de la sèrie a passar la nit del 10 a l'11 d'agost de 2024 a l'emblemàtica casa de l'estimada protagonista completament gratis. Per participar-hi podreu reservar a través de l'anunci que ha publicat Airbnb a la seva pàgina web a partir del pròxim 31 de juliol. Això sí, l'immoble es troba a Bogotà així que si encara no sabíeu on marxar de vacances, aquesta és una bona excusa per visitar Colòmbia.

L'estada tindrà lloc poques setmanes després de l'estrena de 'Betty la Fea: la història continua', disponible a Prime Video, i serà el primer cop que els fans podran interactuar amb els interiors originals de la casa de Betty i passar una nit entre les parets on la protagonista on ha compartit moments amb els seus pares i ha confiat els seus secrets al seu fidel amic, Nicolás Mora. Els convidats també podran explorar el lloc on Betty va escriure al seu diari sobre les seves esperances i somnis durant la seva estada a Ecomoda, així com la resta de casa seva, que inclou l'habitació i l'armari amb roba original del personatge.

Casa de Betty la fea
Foto: Airbnb
Casa de Betty la fea
Foto: Airbnb

Què inclou l'estada?

L'estada no només inclou passar la nit dins la casa, sinó que dona accés a l'armari personal de la Betty i a poder emprovar-se tots els seus vestits. A la mateixa habitació també es troba el seu diari secret amb les històries d'amor amb Don Armando, uns escrits que els hostes també podran llegir. La seva galeria personal amb fotografies d'amics i familiars també estaran disponibles, així com un gran esmorzar el matí del diumenge 11 d'agost al més pur estil de la Betty i Don Hermes.

Casa de Betty la fea
Foto: Airbnb

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat