Notícies

La famosa comèdia musical dels Javis torna al Teatre Poliorama de Barcelona aquest estiu

L’obra torna a fer una gira per Espanya per celebrar el seu desè aniversari

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Musical 'La llamada'
Teatre PolioramaMusical 'La llamada'
Publicitat

Les obres de Javier Ambrossi i Javier Calvo solen esdevenir fenòmens. Ho hem vist amb Stella Maris, Paquita Salas i amb el musical 'La Llamada', que va començar sent una obra musical 'underground', però que ara, deus anys després de l’estrena, ha recorregut més de 30 ciutats i fins i tot s’ha adaptat cinematogràficament. 

Per celebrar el seu desè aniversari i el gran èxit que ha assolit durant aquest temps, 'La llamada' torna a oferir un gira per diferents ciutats d’Espanya, i una de les parades és a Barcelona, del 3 al 26 de juliol

El Teatre Poliorama serà l’encarregat d’acollir aquesta comèdia musical sobre l’amistat, el primer amor i la recerca de la identitat. L’espectacle, que compta amb cançons originals i una banda de rock en directe, és interpretat per reconeguts actors i cantants: Nerea Rodríguez, en el paper de Marí; Angy Fernández, com a Susana; Marta Valverde, fent de mare Bernarda; Estrella Xtravaganza, encarnant la germana Milagros, i Richard Collins-Moore, que, igual que en la pel·lícula, interpreta a Déu. 

Les entrades ja estan disponibles a través del web del Teatre i els preus oscil·len entre els 17 i els 37 euros, depenent de la plaça que es triï. 

El fenomen de 'La llamada'

Va començar com un musical 'undergorund' al vestíbul del Teatre Lara de Madrid el 2013, però el públic i la crítica van dur 'La llamada' a ser interpretada a l’escenari principal de l’espai. Des de llavors l’espectacle ha rodat per més de 30 ciutats de i ha estat nou anys en cartellera, temps en què prop de dos milions de persones l’han vist. L’any 2015 el fenomen va arribar a estrenar-se a Mèxic, Xile, República Dominicana i Argentina. 

Ara, en el seu desè aniversari, 'La Llamada' torna amb força renovada, disposada a conquerir de nou el cor del públic barceloní aquest estiu.

NO T'HO PERDIS: Els millors musicals de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat