Notícies

La Fira de Barcelona a Montjuïc acollirà menys esdeveniments multitudinaris

A l’avinguda de la Reina Maria Cristina i els seus entorns també disminuiran els grans actes

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Sónar Barcelona
Foto: Sónar Sónar Barcelona
Publicitat

Un dels recintes més emblemàtics on se celebren grans quantitats d’esdeveniments reduirà la seva oferta. L’Ajuntament i la Fira de Barcelona han arribat a un acord per disminuir els actes a la plaça de l’Univers, l’espai obert del recinte firal de Montjuïc que acull grans concerts, com els del Sónar de Dia. Tal com ha avançat el mitjà 'Betevé', el consistori ha anunciat que, després de la programació pendent del mes de juliol, no es concediran més permisos per fer grans esdeveniments en aquesta zona. Tanmateix, el Sónar de Dia o l’Oktoberfest continuaran al recinte, almenys, fins al 2026, quan han de començar les obres per transformar la Fira. 

Un dels motius que ha impulsat l’Ajuntament a prendre aquesta decisió han estat les queixes continuades del veïnat pel soroll. De fet, paral·lelament també s’ha decidit reduir els grans esdeveniments que es fan a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i els seus entorns.

Alguns d’aquests actes ja s’han traslladat a altres punts de la ciutat. Per exemple, la Marató de Barcelona enguany es va ubicar el centre i el Pride celebrarà els actes principals al passeig de Lluís Companys. Tampoc s'ubicarà a Maria Cristina l’escenari de les Festes de la Mercè, que en l’edició passada ja es va reubicar a les Corts, així com tampoc es concediran més permisos per celebrar concerts nocturns de música al Castell de Montjuïc.

El que sí que continuarà celebrant-se als entorns de plaça Espanya, segons ha explicat la regidora de Sant-Montjuïc, Raquel Gil, serà la Cursa de la Dona i la Jean Bouin.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al juliol

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat