[title]
Ja estem a punt d'acomiadar-nos de l'estiu, però els autèntics fanàtics dels gelats sabem que això no vol dir acomiadar-nos també de gaudir un bon cucurutxo –o terrina, això va a gustos– d'alguna de les millors gelateries de Barcelona. Qualsevol època de l'any és bona per passejar per la ciutat mentre llepeu un gelat i ara també ho podreu fer a la lluna. Bé, com ja us podeu imaginar, no haureu de viatjar a l'espai per fer-ho, sinó que Lucciano's, una de les millors gelateries d'Argentina, ha inaugurat el seu segon local a Barcelona i el seu interior simula una exploració espacial a la Lluna.
Dos anys després d'instal·lar-se a Barcelona amb el seu primer establiment inspirat en el món espacial, Lucciano's ha obert les portes del segon amb la mateixa temàtica, al número 14 del carrer Ferran. Sota el nom 'Lucciano's BCN moon station', la botiga recrea d'una manera força realista una estació lunar. Tothom que hi entri es podrà sentir com un astronauta envoltat de cràters lunars i una estètica futurista i tecnològica que simula una exploració lunar. A més d'explorar les dues plantes de l'establiment, de 110 i 61 m², no us podeu oblidar de donar un cop d'ull a la vintena de sabors de gelats artesanals disponibles, on hi ha des dels més clàssics fins a d'altres només aptes pels més atrevits. Si sou intolerants al gluten o a la lactosa, no us preocupeu, perquè també hi ha diverses opcions per a vosaltres.
Els 24 sabors estan elaborats de manera artesanal pels professionals de l'empresa, un procés del qual els mateixos clients poden ser testimonis, ja que, al costat del taulell on hi ha els sabors es troba una mena de laboratori on es crea cadascun dels gelats. Si sou més de gelats de pal, a Lucciano's en podeu trobar més de 20 versions diferents sota el nom d''icepops'.
13 anys d'història i més de 70 locals
Quan Daniel i Christian Otero, pare i fill, van inaugurar el primer local de Lucciano's a Buenos Aires l'any 2011, no s'imaginaven tot el que vindria després. El negoci familiar que va començar amb una gelateria a la ciutat argentina de Mar del Plata ara està format per més de 1.500 treballadors i 70 locals arreu del món poc més d'una dècada més després de la seva creació.
Els seus fundadors van iniciar el projecte amb l'objectiu d'oferir un producte de primera qualitat fet amb matèria primera d'Itàlia i diferents tipus de xocolata belga barrejada amb un disseny innovador i creatiu que caracteritzes els locals. Amb aquesta proposta, Lucciano's ha aconseguit tenir 55 gelateries a Argentina, sis als Estats Units, cinc a Espanya, tres a l'Uruguai i una a Itàlia, tot i que tenen "plans ambiciosos de portar l'experiència única de Lucciano's a moltes més ciutats", com assegura Christian Otero.