Notícies

La Generalitat demana que Barcelona passi a la fase 2 el dilluns 8 de juny

Salut també vol que el Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'Alt Pirineu-Aran passin a la fase 3.

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El primer dia que no es registra cap mort per la pandèmia en tot l'Estat, des del passat 3 de març, i el primer dilluns que Barcelona i l'àrea metropolitana actuen com una sola regió sanitària, la Generalitat posa data perquè els barcelonins passem a la fase 2. Si el Ministeri de Sanitat dóna el vistiplau, la regió sanitària de Barcelona passarà a la següent fase el dilluns 8 de juny. Aquesta és l'última hora per part de Salut i es tracta d'una petició que resta a l'espera de l'aprovació del govern espanyol. El document entregat per part de Salut també inclou que les regions sanitàries del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'Alt Pirineu-Aran passin a la fase 3 el pròxim dilluns.

Salut ja ha informat que es reserva el dret a fer caure la proposta de Lleida o d'altres regions sanitàries, si aquestes no evolucionen com toca pel que fa a repunts de contagis. 

NO T'HO PERDIS: Les millors terrasses obertes a la fase 1

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat