Notícies

La glamurosa casa amb piscina de George Michael ja es pot llogar a Airbnb

Ja podeu allotjar-vos a la luxosa mansió de l'estrella del pop a Oxfordshire per uns 650 euros la nit

Amy Houghton
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Amy Houghton
Traduït per:
Laia Jordà Sánchez
Casa George Michael
Foto: Airbnb
Publicitat

Moltes de les 'celebrities' més famoses del món tenen propietats impressionants arreu del planeta a les que uns pocs privilegiats poden accedir, però, de vegades, surten oportunitats per donar un cop d'ull a l'interior d'aquests immobles. Fa unes setmanes la casa on va créixer la supermodel Cara Delevigne va sortir a la venda per 23 milions de lliures, i ara, també podeu llogar la casa de camp d'una superestrella del pop. Tot i que George Michael va morir tristament amb 53 anys el 2016, hi ha una nova oportunitat de conèixer de prop la llegenda del pop: els fans ja poden llogar la casa amb una piscina de luxe adjunta a l'antiga casa de Michael a Oxfordshire, Regne Unit.

La magnífica propietat d'una única habitació a Goring-on-Thames, un poble amb molt encant a la vora del riu Tàmesi, s'ha afegit fa poc a Airbnb i compta amb una piscina exterior climatitzada (per descomptat), uns grans jardins que podrien formar part d'un parc natural i ningú sospitaria, una gran llar de foc al menjador i una barbacoa perfecte per organitzar quedades en bona companyia. Això sí, com us podeu imaginar, tot aquest luxe no és barat. Una nit a la casa de la piscina us costarà 550 lliures, que equivalen a uns 650 euros.

Casa George Michael
Foto: Airbnb
Casa George Michael
Foto: Airbnb

Dit això, les ressenyes d'Airbnb són brillants. Els convidats l'han descrit com un indret "extremadament tranquil", "un petit tros de cel aïllat" i "un petit refugi idíl·lic". En una entrevista amb Oprah Winfrey, el mateix George va qualificar la casa de la piscina de "meravellosa". L'immoble és la barreja perfecta entre el luxe i la comoditat sense renunciar al caliu d'una casa de camp envoltada de natura i on la fusta és la principal protagonista.

Casa George Michael
Foto: Airbnb
Casa George Michael
Foto: Airbnb

Fa uns dies, una font propera a Michael va assegurar a la revista britànica The Sun que la propietat "és molt popular entre els fans del cantant que agraeixen l'oportunitat d'experimentar de primera mà la casa de George". Així que ja sabeu, si teniu pensat visitar el Regne Unit i voleu viure una experiència de luxe a la vora del riu Tàmesi per desconnectar del ritme frenètic de la ciutat, teniu disponible l'immoble a Airbnb, això sí, no badeu massa perquè ja està reservada durant tot el mes d'agost.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat