Notícies

La Lluita Lliure Mexicana AAA aterra per primera vegada a Barcelona (preus, entrades, prevenda)

L’empresa ha anunciat la gira ‘Worldwide’ que per primera vegada en la història passa per l’Estat

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Lucha Libre AAA
LivenationLucha Libre AAA
Publicitat

El Pavelló Olímpic de Badalona, també conegut com a Palau Municipal d’Esports de Badalona, acollirà per primera vegada en la història aquesta tardor la Lluita Lliure Mexicana AAA. L'empresa de lluita lliure professional, fundada el 1992, ha anunciat la gira 'Worldwide', que inclou tres espectacles a l’Estat.

El 30 de novembre, llegendes de la lluita lliure mexicana com Psycho Clown, Hijo del Vikingo, Sexy Star i Lady Shani seran les protagonistes d'aquest show a Badalona, havent passat abans per Madrid, al Palau Vistalegre el 21 de novembre, i Bilbao, a l’Arena Miribilla el 22 de novembre.

Els esdeveniments també comptaran amb la participació de Blue Demon Jr per celebrar el centenari del seu pare adoptiu, Blue Demon, un dels lluitadors més emblemàtics de Mèxic i del món i reconegut per la seva característica màscara blava i platejada. 

View this post on Instagram

A post shared by Psycho clown (@psychoclown1)

Les entrades per als espectacles tindran un preu a partir de 35 euros (més despeses de distribució) i es posen a la venda el dimecres 10 de juliol (a les 10 h) a través de Livenation, Ticketmaster i El Corte Inglés. La prevenda serà el dimarts 9 a les 10 h a Livenation.

Lluita Lliure AAA

AAA és una empresa de producció i promoció líder en l’entreteniment esportiu de la lluita lliure professional mexicana. Es va fundar l’any 1992 i des de llavors ha dut a terme diverses produccions, incloent-hi espectacles de lluita, la pel·lícula de dibuixos animats ‘Sin límite en el tiempo’ o el videojoc ‘La lucha libre héroes del ring’.

Anualment, la companyia organitza més de 400 esdeveniments i genera més de 260 hores de contingut audiovisual. A més, col·labora amb diverses promotores mundials de la lluita lliure, com la cèlebre estatunidenca World Wrestling Federation, coneguda com la WWE.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al juliol

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat