[title]
Que Can Pizza és una pizzeria extraordinària ja us ho vam dir fa un grapat d'anys, quan van obrir: i així ho confirma que hagi guanyat el premi a la Millor Pizza d'Espanya en la tercera edició del Concurs Nacional de Pizzes de Madrid Fusión. La Balmesina, una altra gran casa pizzera de Barcelona, ja va guanyar aquest guardó el 2021
Can Pizza, la casa mare del Prat, ha triomfat amb la pizza Pulp Edition, que entre altres ingredients porta sobrassada, pop, olives Kalamata i mozzarella de búfala. Cal destacar que ja és la segona vegada que tenen èxit en aquest concurs: el 2021 es van proclamar guanyadors amb la seva pizza Jerry Tomato en l'apartat estil lliure.
"A la primera edició es va tenir molt en compte la procedència dels ingredients, per això en aquest cas hem decidit utilitzar ingredients de tota la península, des del pop gallec fins a la sobrassada mallorquina", expliquen els pizzaioli Marco Zambonardi i Massimo Comune.
En aquesta tercera edició, el premi de Pizza Estil Lliure ha estat substituït per la Pizza que Millor Marida amb vi DO Rueda, el principal patrocinador del concurs. Mo de Movimiento ha estat la guanyadora, amb una pizza amb espàrrecs, mozzarella 'fior di latte' artesanal, formatge Galmesan gallec i papada de porc 100% ibèric de gla.
El jurat d'aquesta nova edició ha comptat amb eminències de la pizza en l'àmbit internacional, com el xef Dan Richer –considerat pel New York Times com a millor pizzer de Nova York– i Brian McGinn, cocreador i productor de Xef's Table de Netflix i director i productor de Xef's Table Pizza Season.
NO T'HO PERDIS: Les millors pizzes de Barcelona
Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat