[title]
Potser ja esteu cansats de cuinar cada dia. O ja n'esteu farts de dedicar-vos a repensar què fareu aquell dia per sopar o de practicar l'elaboració de diferents plats. Us mereixeu un descans i dinar a taula parada. No us preocupeu, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha dictat sentència. L'OCU ens ha assenyalat la truita que potser és l'única del supermercat que pot fer ombra a les vostres casolanes.
Compte, perquè va guanyar un campionat d'Espanya i està al 'top ten' de les millors del país. És la que guanya de molt llarg a les altres marques que podeu trobar al supermercat i la podeu comprar online.
La truita és del xef Senén González, que ha passat anys perfeccionant la fórmula per comercialitzar-la als grans supermercats del país. Ara l'OCU ens ajuda a decidir-nos i l'ha declarat la millor truita del país segons els seus ingredients, el sabor, la qualitat nutricional i l'etiquetatge.
Tot i que tendim a creure que els productes de supermercat són de fabricació automatitzada, aquestes truites es preparen com al restaurant del xef a la capital basca, el Sagartoki. Tallen la patata a falques i la ceba perquè quedi molt picadeta i dediquen gran quantitat de temps a l'escalfat, perquè caramel·litzin de manera natural i que es barregin tots els seus aromes.
Aquí no hi ha lloc per a la discussió sobre la ceba. Com està feta amb tanta cura, també volen que la gaudiu a casa com acabada de fer. Aquí teniu el vídeo explicatiu de com donar-li el toc final: