Notícies

La nova gelateria del fundador de DelaCrem a Barcelona ja té data d'obertura

També s’ha desvelat el nom del nou local del mestre gelader Massimo Pignata

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Delacrem
Foto: Scott Chasserot Delacrem
Publicitat

Una de les millors gelateries d'Espanya i d'Europa (si no que ho preguntin a la Dua Lipa), està a punt d'obrir un nou local a Barcelona. Després de mesos de misteri, la casa DelaCrem finalment ha anunciat la data de la inauguració i el nom del seu tercer establiment a la ciutat. El pròxim 15 de juliol obrirà les portes el nou local del carrer Muntaner, 59, el DelaCrem Terra.

Aquest projecte és la continuació de la il·lusió personal del mestre gelader Massimo Pignata de fer valdre el producte local i homenatjar l’esforç i dedicació dels productors i elaboradors. Per això, el nou establiment es dedicarà exclusivament a la seva línia de gelats DelaTerra, una proposta que concep els gelats a partir dels productes de proximitat, en lloc de fer-ho a l’inrevés. 

A DelaCrem Terra es podrà gaudir de fins a 24 sabors de gelat que aniran rotant segons la temporada, tots ells elaborats al taller propi del local. A més dels gelats, l'oferta inclourà brioixeria, cafès i una secció on es vendran els ingredients principals dels gelats, com l’avellana de Reus, la mel amb romaní fresc de Castelldefels o el festuc de Les Garrigues. 

Amb aquest tercer establiment, cada gelateria mantindrà la seva essència. Així ho assegura Pignata que diu que el local d’Enric Granados, el DelaCrem, defensarà l’oferta clàssica; el del passeig de Sant Joan, l’Obrador, continuarà especialitzant-se en l’elaboració de gelats creatius i gastronòmics, i finalment, el DelaCrem Terra, homenatjarà la terra en forma de gelat. 

La submarca DelaTerra

Els pilars fonamentals del mestre gelader són la producció diària i la curada selecció d’ingredients per garantir la màxima qualitat possible. El 2020, Pignata va voler fer un pas més endavant i va llançar la submarca DelaTerra en què, en les seves creacions gelades, indicava l’ingredient que donava sabor al producte i la seva procedència geogràfica. Amb aquesta iniciativa Pignata va reforçar el seu compromís amb el productor i el producte local i va apostar per donar visibilitat als ingredients de qualitat i proximitat, així com a petits productors. 

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona     

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat