Notícies

La Pepita, la icònica barcelonina de 105 anys, celebrarà el seu aniversari a la Paloma en una sessió de ball

L'emblemàtica sala dedicarà part de la tarda a celebrar l’aniversari d’una de les Palomeras més històriques

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Pepita Bernat a La Paloma
La PalomaPepita Bernat a La Paloma
Publicitat

Per tots aquells que no conegueu la Pepita Bernat heu de saber dues coses sobre ella: li encanta el ball de saló i té un amor incondicional a l’emblemàtica sala de La Paloma de Barcelona. De fet, l’estima és recíproca. Tant és així, que la tribuna principal de la sala porta el seu nom.

Si plasmar el nom de la devota a la llotja d’enmig de la cambra no era un acte suficient per demostrar l’estima, ara sí que es confirma el gran homenatge cap a la Pepita perquè pel seu 105 aniversari La Paloma li ha preparat una sorpresa. El dia 21 de juliol una part de la sessió de balls de saló li serà dedicada, amb pastís i copa de cava per brindar. A més, la banda Tigres del Raval, l’orquestra que hi actua cada diumenge, ha reservat una cançó especial perquè la festejada la balli.

La vetllada serà doblement distintiva, perquè, a més de celebrar l’aniversari de la Pepita, també serà la darrera sessió d’aquesta temporada. Les entrades ja estan disponibles a través de la plataforma Xceed per un preu de 13 euros, amb beguda inclosa. L’horari serà l’habitual dels diumenges: des de les 18 h fins a les 21.30 h. 

Tota una vida dins La Paloma

En diverses ocasions la Pepita Bernat ha assegurat que grans moments de la seva vida han succeït dins les parets de La Paloma i al voltant dels balls amb orquestra de la sala. El primer cop que hi va anar (escapant-se de casa) va ser amb 14 anys. Amb 17, quan encara tenia prohibit sortir a ballar, feia “trampetes”: deia que tenia alguna cosa a l’escola per poder arribar més tard a casa.

Amb els anys, la Pepita va continuar assistint regularment a l’emblemàtica sala de ball. A 73 anys hi va trobar l’amor de la seva vida, i als 103, quan la sala va reobrir després d’haver estat tancada durant setze anys, va tornar a ballar-hi com si no hagués existit la pausa. De fet, nosaltres la vam acompanyar.

NO T'HO PERDIS: 15 maneres de gaudir de l'estiu a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat