Notícies

La torre del Rellotge de la UB es podrà visitar gratis només per un vespre d'estiu

La 'Nit de la música' és un esdeveniment gratuït que té lloc a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Torre del Rellotge UB
Ajuntament de BarcelonaTorre del Rellotge UB
Publicitat

Barcelona despunta per la seva oferta musical, però, al mes de juny, s’intensifica. El Primavera Sound, el Sónar, el començament del festival Grec, el Share Festival… està clar que l’arribada de l’estiu a la ciutat va de bracet d’una gran programació cultural. La Universitat de Barcelona també s’ha volgut sumar a aquest ventall, per això, en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), torna a organitzar un esdeveniment musical gratuït dins el seu edifici central.

Es tracta de la Nit de la Música que, el dia 13 de juny, portarà una programació d’artistes que interpretaran una varietat de sons que aniran des de la polifonia antiga fins al jazz i la composició electrònica, passant també per la música clàssica i el 'lied'. Així, en aquesta segona edició de l’esdeveniment, des de les 18 h fins a mitjanit, tothom que ho vulgui es podrà apropar als diversos espais de l’Edifici Històric de la UB, com el Paranimf, l’Aula Magna i l’Escala d’Honor del Rectorat, entre d’altres. 

A banda, a partir de les 18 h i fins a les 20.40 h, també s’oferiran visites guiades (amb inscripció prèvia el mateix dia a la Universitat) a la torre del Rellotge. D’aquesta manera, i tal com assegura el vicerector de Cultura, Memòria i Patrimoni, Agustí Alocberro, es consolida l’objectiu principal de la Nit de la Música: "fer valer els dos conceptes clau per a la Universitat; el patrimoni històric i artístic i la música". 

Enguany, l’esdeveniment compta amb la participació de l’Escola de Música Jam Session, que s’uneix a les formacions ja presents a la primera edició, a més dels conjunts propis de la Universitat, com l’Orquestra Universitat de Barcelona (OUB), la Schola Cantorum Universitaria Barcinonensis, el Cor UB i la Coral de la Facultat de Filologia de la Comunicació. També hi haurà grups de l’ESMUC, la Fundació Conservatori Liceu, el Taller de Músics i la Fundació Victoria de los Ángeles. Podeu consultar tota la informació de l'esdeveniment a través del seu web. 

NO T'HO PERDIS: Qui toca gratis a Barcelona? La millor música de franc a la ciutat

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat