Notícies

L'actor dels Oompa Loompa vindrà a Barcelona per parlar de 'Charlie i la fàbrica de xocolata' de Tim Burton

L'esdeveniment també inclourà xocolata per a tothom, sortejos i la projecció de la pel·lícula

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Oompa Loompa
Foto: Instagram / @realdeeproy
Publicitat

Cada any s'estrenen pel·lícules aclamades per la crítica i que són mereixedores de premis i reconeixements, però molt poques aconsegueixen passar a la història com a produccions que han marcat la història del cinema. Sagues com 'Harry Potter' i 'Star wars' i pel·lícules com 'Dirty dancing' i 'Pulp fiction' són alguns dels llargmetratges que encara acumulen milers d'espectadors i que han donat peu a la creació a clubs de fans i celebracions temàtiques. Dins d'aquesta prestigiosa llista també trobem 'Charlie i la fàbrica de xocolata', un film de 2005 al qual Barcelona rendirà homenatge amb un gran esdeveniment amb centenars de fans i un convidat de luxe.

El pròxim 14 de juliol, els Cinemes Filmax de Gran Via 4DX, dins el Centre Comercial Gran Via 2, acolliran la tercera edició (i la més gran) de l''Esdeveniment Tim Burton: Charlie i la fàbrica de xocolata' amb diverses activitats i una xerrada de la mà de Deep Roy, l'actor que va donar vida a tots els Oompa Loompa a la pel·lícula. Roy parlarà sobre la seva experiència treballant amb Tim Burton i Johnny Depp i explicarà diferents anècdotes del rodatge per primera vegada a la ciutat. Els cinemes han publicat al seu compte d'Instagram un vídeo on el mateix Deep Roy anima tothom a assistir a l'esdeveniment, una publicació que acumula centenars de 'likes' i comentaris com "no puc esperar que arribi el dia".

La jornada començarà amb la projecció del film a les 11.30 h i continuarà amb activitats, regals, sorteigs, un 'photocall' per fer-vos fotografies de record i, com no podia ser d'altra manera, xocolata. A les 16 h tindrà lloc la segona projecció i, tots aquells que hagin comprat l'entrada prèmium, es podran fer fotografies i demanar un autògraf amb Deep Roy. A més, si hi aneu en cotxe, podreu estacionar de franc durant tot el dia. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web dels cinemes per 19,90 euros, tot i que també hi ha l'entrada daurada que inclou la projecció, la xerrada i una fotografia i un autògraf de l'actor per 34,90 euros. 

Una èxit mundial

El film es va estrenar el 2005 i es va convertir en un èxit mundial, però, malgrat la seva popularitat, hi ha moltes curiositats que només els fanàtics del film saben. La pel·lícula, protagonitzada per Johnny Depp, està basada en la novel·la infantil de Roald Dahl, però Burton no va ser el primer a dur-la a la pantalla gran, sinó que ja ho havia fet el director Mel Stuart l'any 1971.

Després de l'estrena de la pel·lícula de Burton, tothom es preguntava si els escenaris estaven fets de xocolata real, i la resposta és que molts d'ells sí que ho eren. Per a decepció de molts, el característic riu de xocolata no es va crear amb 600.000 litres de xocolata falsa, però, de les 100.000 xocolatines que Nestlé va crear pel film, més de 1.800 sí que eren comestibles. 

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de juny als cinemes de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat