Notícies

Les dues ciutats amb més infidelitats d'Espanya són a Catalunya

La web de cites Ashley Madison ha publicat el seu rànquing anual on vuit ciutats catalanes apareixen dins el 'top 20' de les més infidels de l'Estat

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Infidelitat, parella
Foto: Shutterstock
Publicitat

Les infidelitats són com els 'reality shows', ningú reconeix estar-hi enganxat, però, d'amagat, molts no poden anar-se'n a dormir sense veure'n ni que sigui un capítol. Ningú vol que l'enganyin, però a l'hora de la veritat, molts no poden resistir-se a la temptació de fer-ho, almenys en aquestes dues ciutats catalanes, que tornen a endur-se el títol a les poblacions més infidels de l'Estat. La pàgina web de cites Ashley Madison, ha publicat el seu rànquing anual que enguany torna a estar encapçalat per una ciutat de Catalunya. El 2023, Manresa es va endur la medalla d'or, un premi que enguany ha viatjat més amunt, fins a Girona, que l'any passat es trobava a la segona posició.

Girona no és l'única població catalana del rànquing espanyol, de fet, n'hi ha set més. Per descomptat, Barcelona ostenta la segona posició amb tot el seu ventall de clubs 'swingers' i gent que ja es coneix tothom de Tinder, Bumble i Grindr i que ha de recórrer a investigar per Instagram. Dues posicions més avall trobem una altra capital de província; Tarragona ha escalat 12 posicions respecte a l'any anterior i s'ha situat en quart lloc, seguida de Reus i de Lleida, en novena i onzena posició respectivament. Si penseu que el marro ja s'havia acabat, esteu molt equivocats. Sabadell, Terrassa i Mataró tanquen el llistat de ciutats catalanes en els números 14, 19 i 20 respectivament.

Infidelitat
Foto: BAZA Production /Shutterstock

Aquesta és la llista completa de les 20 ciutats amb més infidelitats de l'Estat segons Ashley Madison:

1. Girona

2. Barcelona

3. Granada

4. Tarragona

5. Madrid

6. Saragossa

7. Alcobendas

8. Bilbao

9. Reus

10. Marbella

11. Lleida

12. València

13. Salamanca

14. Sabadell

15. Jaén

16. Palma (Mallorca)

17. Lleó

18. Vigo

19. Terrassa

20. Mataró

Com funciona Ashley Madison?

Són molts els que recorren a aplicacions de cites com Tinder, Bumble o Hinge per buscar l'amor de la seva vida, però tot i també ser una aplicació d'aquest tipus, els usuaris d'Ashley Madison no busquen ben bé això. La plataforma funciona sota el lema 'Busques una aventura?' i serveix com a mitjà per a connectar, majoritàriament, persones que busquen ser infidels a la seva parella o que estan interessades a començar una relació poliamorosa. "En aquest web no hi ha prejudicis ni ningú jutjarà els teus desitjos (...) aquest espai és per a qui busca gaudir de la infidelitat sense censura", expliquen a la seva pàgina web.

Però, com funciona? El procés de registre és molt senzill: s'ha d'omplir un formulari amb preguntes com la situació sentimental actual, i crear el perfil d'usuari per confirmar ser major d'edat. Un cop fet el primer pas, l'empresa s'encarrega de connectar les persones segons els seus gustos, aficions i preferències perquè puguin començar a parlar pel xat. Igual que Tinder o Bumble, en aquesta aplicació també es poden escollir les persones segons franja d'edat i els quilòmetres de distància, però, si es paga un extra, també inclou altres paràmetres com filtrar pel tipus de cos, l'alçada, els idiomes que parli i el tipus de relació que busca.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per el cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat