Notícies

Les famoses festes Boiler Room aterren aquesta tardor a Barcelona envoltades de misteri

Aquest estiu també n'oferiran una a Eivissa amb Charli XCX, Kettama i Shygirl, entre d’altres

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Drea Boiler Room
Boiler RoomDrea Boiler Room
Publicitat

Preveure què es farà en un dia festiu amb quatre mesos d’antelació, per alguns, pot semblar una bogeria, però quan una de les millors plataformes de transmissió musical anuncia que aquell dia aterrarà a Barcelona durant la seva gira mundial, de seguida es té la jornada organitzada. I és que, Boiler Room ha decidit fer parada a la ciutat el dia 12 d’octubre per oferir una festa diürna, de 15 a 22 h. 

Encara no s’ha anunciat on es farà ni quins artistes participaran, però les entrades ja han sortit a la venda a través de la plataforma Dice per un preu de 40 euros. A través de les xarxes socials, alguns usuaris asseguren que ja han adquirit els tiquets per por que apugin els preus una vegada es confirmi el cartell dels músics assistents.   

Durant la gira mundial 2024, Boiler Room ha organitzat festes a diverses ciutats d’arreu del planeta com Nova York, Milà, Toronto, Amsterdam, Lagos o Bogotà, entre d’altres. A Espanya, Barcelona no serà l’única ciutat que acollirà l’esdeveniment; Eivissa també farà d’amfitriona. L’illa balear té prevista una festa de la plataforma musical el 12 de juliol en què actuarà Charli XCX, Kettama, Shygirl, Call Super, Kelly Lee Owens, Ladies of Leisure, Romy i Taylah Elaine. 

Per què és especial Boiler Room? 

Nascuda l’any 2010 a Londres, Boiler Room és una plataforma de difusió en línia que transmet sessions de música en directe arreu del món. Amb els anys, s’ha consolidat com una de les marques més populars en aquests tipus de retransmissió, arribant a produir una mitjana de gairebé 35 shows nous cada mes i havent acollit més de 4.000 espectacles per tot el planeta. La seva programació abasta diferents gèneres de música electrònica, però també n’inclou d’altres com el hip-hop, el jazz o el grime. El seu tret característic és la localització de l’artista en l’espai, que se situa al centre mirant a càmera, de manera que queda rodejat pels assistents de la sessió. 

Nia Archives Boiler Room
Boiler RoomNia Archives Boiler Room

Boiler Room col·labora amb diferents festivals de música per aportar la seva proposta a la programació, com el Dekmantel a Amsterdam, o –des del 2022– al Primavera Sound de la ciutat. A banda, també produeix programes de televisió i documentals destintats a explicar històries vinculades a les persones, els artistes i la cultura underground. 

@boilerroomtv

Kenny Beats at Primavera Sound — watch it all back via BoilerRoom.tv

♬ original sound - Boiler Room

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat