Notícies

El Grup Confiteria celebra deu anys amb una festa a La Paloma amb les millors cocteleries de Barcelona

Hi haurà còctels creats per l'ocasió, música en viu i DJ dels de festa grossa

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
La Paloma, Barcelona
Photograph: Maria DiasLa Paloma
Publicitat

Fa deu anys, dos amics d’infància amants dels còctels innovadors i enamorats de la seva ciutat, Barcelona, van començar un projecte per lluitar per la supervivència dels bars amb més història de la ciutat. A l’inici, Enric Rebordosa i Lito Baldovinos van apostar per l’emblemàtic local modernista de La Confiteria, obert l’any 1912, per convertir-lo en una cocteleria clàssica. Ara, una dècada més tard, la iniciativa va vent en popa: el Grup Confiteria és reconegut per rescatar locals històrics, dinamitzar el món de la cocteleria i conservar i impulsar la memòria culinària de Barcelona. De moment, la proposta abasta 24 establiments. Dèiem dinamitzar la cocteleria a Barcelona? Dir això és fer curt: amb l'obertura de bars com Paradiso o Dr Stravisnky, el grup ha convertit la ciutat en una de les meques de la cocteleria creativa del món

Per celebrar l’èxit d’aquests primers deu anys, el Grup ha organitzat una festa benèfica el pròxim 4 de juliol que reunirà propostes de les millors cocteleries de Barcelona. I com que no podia ser d’altra manera, han escollit un altre edifici emblemàtic de la ciutat per a fer-ho: La Paloma. Així, tothom que ho vulgui podrà celebrar amb Rebordosa i Baldovinos la seva trajectòria. La recaptació de les entrades, que podeu comprar a través d’EventBrite per un preu de 5, 10 i 20 euros, contribuirà a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, una organització que duu a terme diversos projectes per fer costat als malalts d’ELA. 

La Confitería (Raval)
Scott ChasserotLa Confitería (Raval)

La festa oferirà còctels especials creats per La Confiteria, Paradiso, Dr. Stravinsky i Monk, tots del grup. Ara bé, diu molt a favor de la casa que a la festa hi participin les altres grans cocteleries de la ciutat: Boadas, Sips, Creps al Born i Marlowe, competidors però també aliats en la tasca d'elevar el nivell del còctel a casa nostra. L’esdeveniment obrirà les portes al públic a les 22 h, precedit d’una festa privada dedicada als treballadors, col·laboradors, amics i familiars del grup.

De les deu fins a les quatre de la matinada, hi haurà diverses actuacions musicals, incloent-hi les sessions de DJ d’Axel Pi, bateria de Sidonie, i DJ Coco, que en nombroses ocasions ha estat l’encarregat de tancar el Primavera Sound. Ull que aquests dos es caracteritzen per sessions d'hedonisme que posen tot el local cap per avall a base de temassos. O sigui que potser és mala idea programar una reunió al matí: la ressaca està garantida. Però això és poca cosa amb la felicitat gola avall que us haureu empassat hores abans. 

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat