[title]
Fins que la Generalitat de Catalunya no relaxi les restriccions de tancament de bars i restaurants, l'única sortida que tenen els barcelonins per a ser servits en una taula de restaurant és ser hostes d'un hotel. I l'única sortida que tenen els hotels, amb el turisme a zero, és atreure els nadius a les seves habitacions.
I ho estan fent amb ofertes de sopar, llit i esmorzar d'allò més sucoses, que representen una ocasió immillorable per a sentir-nos turistes de luxe a la nostra ciutat.
Hotel Eurostars Grand Marina
Aquest és un dels exemples que sorprèn especialment per la seva relació qualitat-luxe-preu. Estem parlant d'un cinc estrelles de gran luxe al costat de la terminal de creuers i que ara ofereix una pernoctació en una habitació Deluxe amb esmorzar inclòs i un sopar per a dues persones, amb el menú "Delícies de tardor". L'oferta, vigent fins al 22 de novembre, surt per un preu còmic: 120 euros per a dues persones.
Hotel W
El recentment premiat com a millor hotel d'Espanya, ofereix la possibilitat que dues persones passin la nit amb sopar de brasa fina al restaurant Fire, dormin en una de les seves increïbles habitacions i esmorzin amb bufet lliure: 275 euros dues persones. Aquest és un recorregut que, sense l'oferta, tranquil·lament es dispararia a més de 500 euros.
GalleryHotel
A part de ser un hotel encantador i ple de personalitat, té un dels restaurants més interessants de tota la ciutat, el Sintonia. L'oferta de la que parlem inclou un menú degustació per a dues persones més passar la nit en una habitació de luxe i un esmorzar a la carta per un total de 180 euros.
Hotel Yurbban Passage
Per 179 euros inclou un sopar en el restaurant, més un circuit d'aigües de 30 minuts en el seu spa –el primer spa vegà d'Espanya– i copa de cava. Una ganga! Reserva directa a passage@yurbban.com i en el T. 938 82 89 77.
L'Hotel Alexandra
Aquest hotel de l'Eixample ha dissenyat dues experiències gastronòmiques centrades en la carn de categoria: per 195 euros (dues persones), teniu un sopar com de reis en el restaurant Solomillo –meca de la carn vermella a pes– que inclou una nit d'hotel, esmorzar i pàrquing.