[title]
Si hi ha alguna cosa que defineix a Jon Giraldo i Jaime Lieberman és la seva capacitat de sorprendre. Ho van fer fa 8 anys amb l'inici de Spoonik, un espai on tots dos cuiners mostraven tota la seva creativitat i talent en una carta de propostes gastronòmiques avantguardistes d'arrels llatinoamericanes. Enguany, gairebé una dècada després, han anunciat que la pròxima temporada serà l'última.

El seu espai de la plaça Lesseps es tornarà a convertir, tots els divendres i dissabtes d'estiu fins al 18 de setembre, en l'escenari d'una experiència gastronòmica i sensorial. Ofereixen una proposta gastronòmica diferent en la qual la creativitat culinària s'alinea amb l'origen llatinoamericà de tots dos cuiners i amb una experiència en què intervenen llums, sons i altres elements disposats a despertar els nostres sentits.

Per a aquells que vulguin acomiadar-se de Spoonik, han de saber que el procediment és el mateix de sempre: la reserva es fa a través de la pàgina web i a partir d'aquí, s'esperen instruccions. Des d'aquest espai insisteixen que la millor manera de gaudir de l'experiència és saber poques coses d'allò que ens trobarem, amb la ment oberta per endinsar-nos en l'univers que els xefs i el seu equip de cuina creen. Sí que han avançat que en aquesta temporada Jon i Jaime combinaran creacions noves amb alguns plats emblemàtics de la història del projecte, com per exemple, l''oda al maíz'.
