Notícies

Lidl llença una la nova col·lecció de roba d'edició limitada amb peces a partir d'1,99 euros

La cadena de supermercats ha posat a la venda gorres, camises, vambes i sandàlies, entre d'altres

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Col·lecció roba de Lidl
Foto: Lidl
Publicitat

El que va començar amb una broma el setembre de 2021, s'ha convertit en tot un fenomen dins el sector de la moda. La cadena de supermercats Lidl va llençar unes sabates de taló amb els colors corporatius de l'empresa que, per a sorpresa de molts, es van esgotar en menys de 48 hores. Un any més tard, Lidl va tornar a llençar la seva primera col·lecció nadalenca per anar ben conjuntats amb els vostres gossos, una iniciativa que també va esgotar existències de moltes de les peces. Ara, la cadena torna a sorprendre els seus clients amb una col·lecció de moda limitada per commemorar el seu 30è aniversari dins l'Estat.

El catàleg de 'Lidl Hype' inclou peces molt diferents entre si amb una característica comuna: la 'logomania'. El logo de l'empresa està present a les jaquetes, barrets i fins i tot a les sandàlies de piscina, així com els colors blau, vermell, blanc i groc, els colors corporatius de Lidl. La col·lecció està formada per dues samarretes de coll rodó amb el logo al centre i dues camises de botons, ambdues de màniga curta, per 4,99 i 6,99 euros respectivament. A les peces també se suma una ronyonera groga, també amb el logo al centre, i unes sandàlies de goma disponibles en dos colors i pensades per anar a la platja i gaudir a l'aire lliure.

Col·lecció roba de Lidl
Foto: Lidl
Col·lecció roba de Lidl
Foto: Lidl

La peça més destacada de la col·lecció són les ja emblemàtiques vambes amb els característics colors de Lidl que es van viralitzar fa uns anys i que ara tornen amb una nova versió per 12,99 euros. L'estiu està molt present a tota la col·lecció i no hi podien faltar els complements estrella per aquesta època de l'any: les ulleres de sol i els barrets. Això sí, si voleu alguns dels articles els haureu d'adquirir en línia, ja que només estan disponibles a través de la pàgina web de Lidl.

Col·lecció roba de Lidl
Foto: Lidl

L'empresa ha avançat que, en uns dies, la col·lecció creixerà encara més i també inclourà altres opcions com diferents caçadores texanes unisex; una amb el logo a la part davantera i una altra amb el logo estampat per tot arreu formant un patró. Al catàleg també s'hi afegiran unes bermudes i dues ronyoneres més per 9,99 i 5,99 euros respectivament.

Col·lecció roba de Lidl
Foto: Lidl

El fenomen 'Lidlmania'

Lidl va llençar les seves primeres vambes corporatives fa uns anys i es van esgotar a tots els establiments físics de l'empresa. Les sabates van revolucionar el sector tèxtil i fins i tot, alguns usuaris les van publicar a pàgines de revenda de 'sneakers' a preus molt elevats. Des d'aquell moment, la cadena ja ha llençat uns talons i una col·lecció nadalenca, que també han estat tot un èxit, i ara sorprèn amb la seva primera oferta d'estiu. Com era d'esperar, el fenomen 'Lidlmania' ha fet que alguns dels productes del nou catàleg ja s'hagin esgotat, com la samarreta banca de cotó amb el logo al davant, el barret groc i una camisa de quadres blaus i grocs amb el logo per tot arreu.

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat