Notícies

Més de 1.000 mobles de disseny al 80% de descompte: així serà la 'pop-up' de Domestico Shop a Barcelona

L'outlet de la firma posarà a la venda milers d'articles d'il·luminació, mobiliari i accessoris per la llar

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Domestico Shop mobles
Foto: Domestico Shop
Publicitat

Com decorem casa nostra influeix directament en el nostre estat anímic, i no només ho diem nosaltres, sinó que diversos estudis revelen que la il·luminació, els colors, i les formes que s'escullen per decorar les llars tenen un efecte directe en qui hi viu dins. Per aquest motiu, entre d'altres, durant la pandèmia moltes persones es van començar a interessar per l'interiorisme, un sector que està en auge des de fa uns anys. Ara, si vosaltres també sou dels que es recorren la ciutat a la recerca de peces úniques, podreu trobar milers de mobles de disseny al 80% de descompte a Barcelona.

La famosa marca de mobiliari de disseny Domestico Shop, inaugurarà un outlet amb més de 1.000 peces d'il·luminació, accessoris, decoració i mobiliari al 80% de descompte. L'establiment obrirà les portes del 6 al 15 de juny al número 61 del carrer Botànica, a l'Hospitalet de Llobregat, i l'entrada és gratis, tot i que s'ha de reservar en línia per evitar aglomeracions. Durant una setmana podreu apropar-vos-hi des de les 11 a les 20 h i rebuscar entre algunes de les seves famoses cadires de colors, vaixelles de vidre i làmpades de peu d'estil 'retro', això sí, les unitats són limitades.

Domestico Shop mobles
Foto: Domestico Shop

Des que va néixer el 2009 com una firma de mobiliari de disseny en línia, Domestico Shop s'ha convertit en una de les marques de referència per aconseguir mobles, accessoris i altres peces per la llar de disseny contemporani. Actualment, la firma ja acumula 100.000 seguidors a Instagram i té diferents 'showrooms' i botigues repartides per algunes ciutats l'Estat, inclosa Barcelona on té dos establiments: un al número 419 de l'avinguda Diagonal i l'altre al número 57 del carrer Botànica, a l'Hospitalet de Llobregat.

Una marca més enllà dels mobles

Sota el lema "We love designs", Domestico Shop va més enllà de la venda de mobles de disseny i ofereix un servei d'interiorisme per decorar tant els diferents espais de la llar, com oficines i restaurants, entre d'altres. Dins les seves botigues és possible reservar una sessió personalitzada per a trobar les peces adequades a l'estil de cada client, així com es poden reservar cites per dissenyar projectes sencers d'interiorisme per l'espai que es demani.

Domestico Shop mobles
Foto: Domestico Shop

NO T'HO PERDIS: Un nou festival de moda emergent, tattoos i música en directe arriba a Barcelona aquest juny (i l'entrada és gratis!)

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Primavera

    Últimes notícies

      Publicitat