[title]
Després de dos dies plens de gastronomia, música, activitats i bona companyia, ens acomiadem del Time Out Fest fins l'any que ve. Més de 12.000 assistents han trepitjat l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona per la quarta edició del festival, que ha reunit una vintena dels millors xefs de la ciutat i setze plans exclusius elaborats amb productes de proximitat. Com cada any, l'esdeveniment ha estat una festa ininterrompuda des del dissabte a les 11 del matí fins al diumenge a les 11 de la nit. Durant dos dies, s'han servit més de 25.000 racions dels plats dels diferents xefs que incloïen propostes per a tots els gustos: des de cuina asiàtica, fins a vegana, sense gluten, catalana i pastisseria.
El festival organitzat per Time Out i patrocinat per Estrella Damm ha tornat a tenir el producte local com a protagonista i ha apropat la millor gastronomia de la ciutat a tots els assistents durant 48 h. En aquesta edició tothom ha pogut gaudir de la cuina d'Èlia Caral i Giulia Campazzi de Dr Zhang, Meilan Kao de Kao Street, Antonio Sáez de Xuba Tacos, Carles Abellan de Tapas 24, Robert Gelonch de RiasKru, Marc Martínez Casas de Rooster & Bubbles, Rodrigo de la Calle i Gio Esteve de Virens, Marien López i Haníbal Podlubny de Dillos, Marta Roselló i Daniel Benitorafe de Noru, Héctor Ribeiro de Kintsugi, Matteo Bertozzi de My Fucking Restaurant, Sara Valls de Xeixa, Joan Miró de Les Truites, Maru Botana de Maru Botana Barcelona, Massimo Pignata de Delacrem i Fernando Bosch de Cuvo.
"Estem molt contents d'aquesta quarta edició del Time Out Fest, especialment de la millora de l'experiència d'usuari, que s'ha traduït en un accés molt més àgil al recinte i una reducció molt significativa del temps d'espera a les casetes dels xefs. L'aprenentatge dels anys anteriors ha permès que els assistents gaudissin més que mai d'un festival que ja és una referència del calendari dels grans esdeveniments de la ciutat", ha destacat Eduard Voltas, codirector general de Time Out Espanya i França.
A més de poder tastar els setze plats únics dels xefs barcelonins, centenars de visitants han participat en els diferents tallers, tastos, activitats familiars i música en directe del festival. La quarta edició del Time Out Fest ha organitzat diversos tastos de cerveses, de vi de Peralada, de ratafia, de pernil i d'avellanes de reus, així com de còctels sense alcohol. Pel que fa als tallers, el programa ha inclòs el de sushi vegà, de pintura mentre es tasta un bon vi, de kokedamas, d'elaboració de colònies, de combinacions d'espècies i de decoració de cupcakes.
Per acomiadar aquesta quarta edició, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm també va acollir l'enregistrament en directe de La Cullerada, el pòdcast gastronòmic de Time Out. Els seus presentadors, Andreu Juanola i Andrea Gumes, van gravar l'episodi davant de centenars de visitants durant els darreres hores del festival. Però un festival no seria un festival sense música i els artistes i DJ's Javiera Mena, VēMō DJs (Arnau Vallvé i Martí Maymó dels Manel), Bonnie & Clyde i HAL9000 han estat els encarregats de convertir el Time Out Fest en una autèntica festa durant tot el cap de setmana.