Notícies

Més de 60 cerveseries artesanes nacionals i internacionals s'instal·len al Poblenou aquest cap de setmana

La Fira de Cerveses del Poblenou també comptarà amb ‘food trucks’, activitats i sessions de DJ

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Fira de Cerveses del Poblenou
Foto: Fira de Cerveses del PoblenouFira de Cerveses del Poblenou
Publicitat

Un any més, el barri del Poblenou serà el punt de trobada dels amants de la cervesa el primer cap de setmana de juliol. L’onzena edició de la Fira de Cerveses del Poblenou aterra els dies 5, 6 i 7 de juliol a la ciutat per oferir diverses activitats i propostes als assistents i, és clar, desenes de varietats de suc d'ordi. 

La cita serà a la rambla del Poblenou amb el passeig Clavell, a un pas de la platja de Bogatell. Allà s’hi instal·laran diferents varietats de cervesa de 65 productors artesans nacionals i internacionals que oferiran propostes de tots els colors i sabors, i també sense alcohol i sense gluten. Els estands estaran repartits en dues modalitats: fixes i rotatius. Els primers seran aquells en què les marques disposaran d’un estand propi durant els tres dies, com AléAlé (La Corunya), Almogàver (Barcelona), Attik Brewing (Màlaga), Sakiškės (Lituania) o Salama (Finlandia) i, els segons, aquells en què diverses cerveseres com Sáez & Son (València), Ogham (Barcelona) o Rabel (Lleida) se sortejaran els sortidors durant la Fira.

La cervesa serà la protagonista de les jornades, però no l’única participant: la Fira també comptarà amb dotze 'food trucks' amb opcions per a totes les dietes, quinze sessions de DJ repartides en dos escenaris que faran ballar tothom i diverses activitats centrades en el món de la cervesa. 

La Fira estarà oberta el divendres 5 de 16 a 1 h, dissabte de 12 a 1 h, i diumenge de 12 a 22 h. Podeu adquirir les entrades generals per un preu de deu euros a través del web de l’esdeveniment; inclou un got serigrafiat, la polsera 'cashless' (el mètode que s’usarà per pagar) i cinc euros de crèdit per consumir dins el recinte. Es podrà recarregar el crèdit de tantes vegades com es vulgui en els punts habilitats i, en cas que quedi sense gastar, es podrà reclamar l’import a partir de l'endemà que acabi la Fira. 

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

 

Últimes notícies

    Publicitat