Notícies

Neix un festival per a solters en una masia a prop de Barcelona

El Bésame Fest proposa diverses activitats per fomentar la interacció i la connexió entre els assistents

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Parella enamorada
Foto: Shutterstock
Publicitat

Socialitzar de manera física és una necessitat per a molts. Per això, quan s’està solter i en recerca de parella, les aplicacions de cites queden curtes; acumules 'matches' amb qui no xerres mai o, amb una mica de sort, inicies una conversa amb alguna persona per acabar tractant-lo com un Tamagotchi. Alhora, però, apropar-te a algú desconegut a la vida real pot suposar tot un repte: les vergonyes se t’apoderen i els riscos a córrer de vegades superen les ganes que es tenen de socialitzar.

En aquest context, ha nascut una nova iniciativa que pretén posar solució i ajudar a aquelles persones que volen relacionar-se de manera propera i sense tecnologia pel mig. Es tracta del Bésame Fest, un esdeveniment dedicat a persones de partir 35 anys que proposa diverses activitats dissenyades per fomentar la interacció i la connexió entre els assistents

D’entre les propostes hi ha el 'slowdating' i l’'impact dating', dues innovadores maneres de conèixer gent que combinen la neurociència per crear una afinitat profunda entre els participants; experiències gastronòmiques i banquets sensorials, i actuacions que fomenten l’expressió artística i conviden a la reflexió col·lectiva. A més, també s’organitzen concerts de petit format per crear un ambient íntim i acollidor. 

Aquesta primera edició del Bésame Fest se celebrarà a La Masia Can Pau, a Argentona, i es dividirà en tres esdeveniments diferents. El primer, el Bésame Fest 'Tardeo', serà els dies 26 i 27 de juliol i 30 i 31 d’agost de 18.30 a 1 h, amb un aforament per a 150 persones. El segon, el Bésame Fest serà els dies 20 i 21 de setembre de 18.30 a 2 h i l’aforament s’ampliarà a les 900 persones. Finalment, el Bésame Fest Privee se celebrarà els dies 8 i 9 de novembre (encara queda per confirmar l’horari).

Les entrades pel primer esdeveniment, el ‘Tardeo’, ja estan disponibles a través del seu web per un preu de 25 euros.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al juliol

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat