Notícies

Nemo, el guanyador d’Eurovisió 2024, anuncia un concert a Barcelona

El representant de Suïssa ha inclòs Razzmatazz 2 dins la gira Break The Code Europe Tour

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Nemo
NemoNemo
Publicitat

Aquest any, Suïssa es va emportar el primer premi d’Eurovisió. Feia més de trenta anys que el país no guanyava el certamen; el darrer cop va ser l’any 1988 quan una jove Céline Dion, que tot i ser canadenca va representar el país alpí, es convertia en guanyadora amb el tema 'Ne partez pas sans moi'. Enguany, la victòria va ser per Nemo, que va rebre una puntuació total de 591 punts: 365 per part del jurat (el màxim que podia obtenir) i 226 per 'televot'. Ara, després del seu gran èxit, l’artista ha anunciat una gira europea amb un total de 26 concerts que també passa per Barcelona.

Així, Break The Code Europe Tour arribarà a la ciutat el 20 de març de 2025 a la sala 2 de Razzmatazz, un dia després de passar per Madrid. Es tracta de la gira més gran de la carrera de Nemo, que presentarà la cançó amb què es va endur la victòria d’Eurovisió 2024, 'The code', però també "nova música que està en camí", tal com assegura la seva promotora Capitano Music, que se sumarà als quatre EP que ja té publicats: 'Clownfish' (2015), 'Momänt-Kids'(2017), 'Fundbüro' (2017) i 'What feels right' (2022). 

La música de Nemo combina el pop amb el hip-hop. A més a més, des de petit, toca el violí, el piano i la bateria. Amb 17 anys es va fer famós a Suïssa com raper perquè un vídeo seu penjat al compte de Youtube de SRF Bounce (un canal que promociona les tendències del rap suís) es va fer viral a les xarxes socials. Un any després, ja havia estat guardonat amb cinc premis Swiss Music Awards, la cerimònia de premis musicals més gran de Suïssa.

El salt de l’artista al panorama internacional va ser gràcies al seu espectacle d’Eurovisió, en què la seva enèrgica posada en escena, però també pel missatge en defensa de les identitats de gènere no normatives –després de definir-se com a persona no binària– el va fer despuntar. 

Les entrades pel seu concert a Razzmatazz surten a la venda el 14 de juny, a les 11 h, per un preu a partir de 28 euros. Es poden adquirir a través de Ticketmaster.es, i també de Livenation.es, on també es pot accedir a la prevenda a partir del 13 de juny. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat