Notícies

Obre a Barcelona la primera botiga de Columbia, la famosa marca de roba i accessoris d'esport a l'aire lliure

La marca s'estrena al centre de la ciutat amb un local de més de 200 m² amb tota la seva gamma de productes disponible

Laia Jordà Sánchez
Redactora
botiga Columbia
Foto: Columbia
Publicitat

Bones notícies per als fanàtics dels esports a l’aire lliure. Una de les marques més conegudes de roba d'esports d'exterior acaba d’obrir les seves dues primeres botigues a l’Estat, i una és a Barcelona. Columbia acaba d’aterrar al centre de la capital catalana, al número 47 de la rambla Catalunya, amb un local de 209 m² que vol convertir-se en un punt de referència i trobada per als amants dels esports a l’aire lliure de Barcelona. 

El local està dissenyat perquè cada persona que hi entri se senti en una mena d'experiència immersiva que inclou tota la gamma de productes de Columbia, seleccionada per adaptar-se al clima i a les preferències del mercat local barceloní. Si hi doneu un cop d’ull, hi trobareu a la venda peces de la col·lecció masculina, femenina i infantil, que inclouen jaquetes dissenyades per fer diferents activitats, calçat i accessoris com motxilles, bosses i gorres, entre d’altres. “Sabem que el públic espanyol valora la qualitat i la funcionalitat a les seves peces de roba per a l'aire lliure, i volem acompanyar-los a les seves aventures, sigui a la muntanya o a la ciutat”, assegura José María Alabern, el coordinador de Columbia a Espanya.

botiga Columbia
Foto: Columbia
botiga Columbia
Foto: Columbia

Barcelona, la ciutat de moda per a les botigues de roba esportiva

L'establiment de Columbia no ha estat l'únic de roba esportiva al qual Barcelona ha donat la benvinguda. La capital catalana està de moda entre les marques d'aquest sector i, durant l'estiu, dues firmes consolidades també s'han establert a Barcelona. A principis del mes de juny, Blue Banana va obrir la seva botiga insígnia (flagship) a la ciutat amb un concepte que anava una mica més enllà del que entenem com a botiga. La firma va instal·lar un skatepark i un rocòdrom dins l'espai perquè els seus clients no només poguessin donar un cop d'ull als productes, sinó provar-los i endinsar-se a la filosofia de la marca.

Unes setmanes més tard, The North Face també va aterrar a Barcelona amb la seva primera botiga insígnia de l'Estat. Com era d'esperar, la botiga d'una de les marques de referència d'esports a l'aire lliure també va més enllà i va néixer amb l'objectiu de convertir-se en un punt de trobada per als fanàtics de l'esport. Per aconseguir-ho, el local té activitats com el test de calçat i una paret també de calçat amb caràcter interactiu, entre d'altres.

Blue Banana botiga
Foto: Blue Banana

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat