Notícies

Obre a Barcelona un macroespai dedicat al surf (amb restaurant, tallers, música en directe i molt més!)

La marca va néixer com a escola de surf a la Barceloneta i ara inclourà noves activitats com ioga, ceràmica i cursos de cocteleria

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Sea You surf
Foto: @CarlaShoot
Publicitat

Queden poques setmanes per tornar a donar la benvinguda a l'estiu: una època de festivals, plans a l'aire lliure, descans i, perquè no, fer surf. El bon temps fa que alguns s'atreveixin a agafar una taula i començar a cavalcar les onades, tot i que, els autèntics fanàtics d'aquest esport ho fan durant tot l'any. "Qualsevol dia és bo per explorar les aigües de la Barceloneta" és el lema de Sea You, l'escola d'activitats aquàtiques que porta des de 2020 dins el Club Natació Barcelona i duu el surf com a bandera. Després de quatre anys consolidada a la ciutat, Sea You s'allunyarà de la platja i inaugurarà un nou macroespai dedicat al surf a Gran Via amb passeig de Gràcia.

El local funcionarà com un oasi del surf de 500 m² que anirà més enllà d'aquest esport i oferirà un ampli programa d'activitats com tallers de cocteleria, ceràmica, botànics, classes de ioga, música en directe i moltes altres que encara no s'han anunciat. Pel que fa a l'espai, els 500 m² estan repartits en tres plantes plenes de vegetació que recorden a un paisatge salvatge, així com hi ha picades d'ullet a elements estiuencs com els típics gronxadors balinesos i diferents taules de surf i monopatí repartides per diferents racons de l'edifici. L'estètica del nou local vol crear la sensació d'estar dins un oasi al mig de la ciutat i així convertir-se en un punt de trobada per a gent interessada, no només en el surf, sinó en portar una vida activa i saludable.

Sea You surf
Foto: @CarlaShoot

L'espai estarà dividit en diferents zones diferenciades per nivells: a la Sala Principal es troba el club, la part social i de restauració on s'organitzaran esdeveniments cada cap de setmana amb música en directe amb el surf sempre com a temàtica. A la Sala del Mig es troba la botiga amb el 'merchandising' de Sea You i de la marca de surf Hurley, a més d'un racó amb cafè d'especialitat que es convertirà en una cocteleria a la nit i que també tindrà música en directe. Finalment, la Sala de Sota serà l'encarregada d'acollir tots els tallers i activitats de l'escola i de nit també es transformarà, igual que els altres dos espais, en una zona per prendre còctels i escoltar els artistes i DJs convidats.

Sea You surf
Foto: @CarlaShoot

Amb el nou espai de Gran Via amb passeig de Gràcia i l'escola de la Barceloneta, Sea You ja tindrà dos locals a la ciutat, una oferta que creixerà aquesta tardor. Sea You desembarcarà el pròxim mes d'octubre amb un altre multiespai al carrer d'Enric Granados amb Consell de Cent, tot i que encara no se sap més informació.

Una escola de surf apta per a tothom

Tant si sou experts com si només voleu gaudir d'un passeig en pàdel surf i veure la posta de sol des del mar de la Barceloneta, Sea You ofereix diverses activitats per gaudir de la platja de la ciutat mentre feu esport. Entre la seva oferta es troben les classes de surf regulars durant tot l'any, fer ioga al mar sobre una taula, passejos amb pàdel surf i wake foil, una disciplina que es fa sobre una petita taula i una corda agafada a una llanxa.

A més de l'escola de la Barceloneta, que es va inaugurar el 2020,  Sea You també va obrir un segon local a la platja de Badalona que també funciona com a escola de surf i altres activitats aquàtiques, així com a un 'surfer-bar' amb una terrassa a la sorra i vistes al mar. Amb l'obertura de Gran Via amb passeig de Gràcia i la d'octubre a Enric Granados amb Consell de Cent, Sea You tindrà ja quatre locals físics entre Barcelona i Badalona.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat