Notícies

Obre al centre de Barcelona una nova botiga dedicada a Harry Potter

L’actor Josh Herdman, qui va interpretar el paper de Gregory Goyle a les pel·lícules originals, visitarà el local per la inauguració

Laia Jordà Sánchez
Redactora
botiga Harry Potter
Foto: Reino de Juguetes
Publicitat

És, segurament, el mag (de ficció) més famós del món i, 26 anys després d’aparèixer per primer cop en una novel·la, Harry Potter continua arrossegant masses. Exposicions interactives, sessions de cinema exclusives per veure (altre cop) la saga i clubs de fans són algunes de les iniciatives que hi ha arreu del món centrades en les novel·les de J. K. Rowling. Malgrat la infinitat d’opcions que hi ha, encara en sorgeixen de noves, i ara Barcelona acollirà la inauguració d’una nova botiga dedicada a Harry Potter.

Callejón Barcelonon, el nom del nou local temàtic, obrirà el pròxim divendres 18 d’octubre amb una gran celebració a les 11 h al número 15 de l’avinguda Francesc Cambó, just davant del mercat de Santa Caterina. Segons ha avançat Reino de Juguetes, l’empresa darrere de la botiga, l’establiment seguirà el model d’altres botigues de l’estil, amb articles de tota mena i productes oficials i de col·leccionista que inclouen rèpliques d’escombres, les varetes de tots els personatges, els uniformes de Hogwarts, figuretes i molt més. 

botiga Harry Potter
Foto: Reino de Juguetes

Abans d’aixecar la persiana, l’organització ha decidit dur a terme l’acte inaugural fora de la nova botiga, ja que s’espera un gran aforament, tot i que encara no han anunciat de què es tracta i a la convocatòria només han recordat que “ningú es pot oblidar de la seva vareta”. A més, la inauguració coincideix amb el Harry Potter Book Day, un espectacle que converteix els assistents en autèntics estudiants de Hogwarts i que trepitjarà desenes de teatres de l’Estat, inclosos el Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat i el Paral·lel 62 de Barcelona.

Un convidat molt especial

A més de la inauguració de divendres, la botiga ha organitzat una altra activitat per celebrar la seva arribada a la ciutat sense estar-se de res. El pròxim diumenge 20 d’octubre, l’establiment rebrà la visita de l’actor Josh Herdman, qui va interpretar el paper de Gregory Goyle a les pel·lícules originals. Herdman coneixerà la botiga i parlarà de curiositats de la saga i del rodatge dels films amb els fans. Si voleu assistir-hi, les entrades ja estan disponibles a la pàgina web de Reino de Juguetes i n’hi ha de dos tipus: l’entrada Photocall a 25 euros, que inclou una foto i una signatura de l’actor, i la VIP per 40 euros, que també inclou una xerrada amb Herdman i una làmina exclusiva.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat