Notícies

Pascal Comelade farà un concert únic amb quatre pianos al Palau de la Música

El músic és amic de l'artista mallorquí Miquel Barceló i el seu concert s'emmarca dins la programació de la mostra 'Tots som grecs' de La Pedrera

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Pascal Comelade
Palau de la Música CatalanaPascal Comelade
Publicitat

Des de principis de març, La Pedrera acull una exposició de Miquel Barceló: 'Tots som grecs'. En estrenar-se la mostra, que comprèn tres dècades de treball de l’autor, des de les primeres obres africanes de 1994 fins a les produccions més recents, vam tenir l’oportunitat de visitar-la i de conversar amb l’artista mallorquí. El que ens va quedar clar és que tota la retrospectiva –la més completa de Barceló que s’ha fet fins ara a Barcelona– és una oda a la natura i a la ceràmica; si ho voleu descobrir per vosaltres mateixos, sapigueu que la podeu veure fins al 30 de juny. 

L’exposició, però, no és l’única activitat que involucren a Barceló. Amb el projecte 'exposició expandida', la Fundació Catalunya La Pedrera ha cocreat un seguit de propostes culturals que expandeixen la mostra de l’artista més enllà de l’edifici modernista de Gaudí i que ofereixen noves mirades, tot establint diàlegs amb altres disciplines artístiques. En aquest sentit, La Pedrera ha col·laborat amb el Palau de la Música Catalana per oferir una proposta musical. 

La Pedrera
Tots som grecsLa Pedrera

Es tracta d'un concert del músic i compositor francès, i amic de Miquel Barceló, Pascal Comelade, que oferirà una proposta única: presentarà per primera vegada a Barcelona un format pensat per a quatre pianos en què revisitarà el seu repertori. L'acompanyaran a l’escenari, per tant, els pianistes Phil Argeles, Alban Barate i Ivan Telefunken. El concert tindrà lloc el pròxim 12 de juny, a les 21 h, al Petit Palau, i s’emmarca en el cicle Palau Fronteres, un espai d’experimentació de nous formats artístics al voltant de la música.  

Comelade és considerat un dels músics i compositors més singulars i creatius per la seva música que destaca per un caràcter lúdic i d’experimentació marcat. Multiinstrumentista, la música del francès es caracteritza per ser d’avantguarda però sense oblidar les seves arrels. 

L’entrada al concert, que es pot adquirir a través de la web del Palau per un preu de 25 euros, inclou l’entrada a l’exposició 'Tots som grecs' de La Pedrera. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de juny

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat