Notícies

Paul McCartney se salta Barcelona però actuarà a Madrid i tres ciutats europees més (dates, entrades, preus i repertori)

El Got Back Tour de l'ex Beatle, precedit per ressenyes entusiastes, també passarà per París, Manchester i Londres

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Head of Editors, Barcelona
Paul McCartney
Foto: MJ KimPaul McCartney
Publicitat

Sembla que s'ha girat la truita pel que fa a la rivalitat entre Madrid i Barcelona a l'hora d'acollir concerts multitudinaris. El 2023, Springsteen, Coldplay i Beyoncé van preferir Barcelona i van deixar Madrid sense actuacions. Enguany ha sigut a l'inrevés i sembla que les grans estrelles del pop i del rock han preferit la capital del regne. Primer va ser Taylor Swift, després Green Day i Metallica... i ara també sir Paul McCartney. Les raons d'aquesta tendència poden ser moltes i variades i qui sap si quan el Barça torni a alliberar l'Estadi Olímpic els astres de la música ens tornaran a estimar com abans. Veurem.

De moment, toca aconseguir entrades per al 9 o el 10 de desembre del 2024 i agafar l'AVE, que al contrari que Rodalies ja sabem que funciona de conya. El Wizink Center madrileny serà el recinte que acollirà, a les 21 h, els dos concerts de l'ex Beatle, que fa arribar a Espanya una gira que va començar el 2022 als Estats Units. Després de passar per Austràlia i el Regne Unit, a la tardor el Got Back Tour continua per l'Amèrica Llatina i després Europa, amb xous anunciats també a París (4 i 5 de desembre), Manchester (14 i 15 de desembre) i Londres (18 i 19 del mateix mes). Als països per on ja ha passat ha deixat ressenyes plenes d'entusiasme: "Per més que McCartney hagi fet història amb els Beatles, està fent història una altra vegada", diuen a 'Variety'. 

Paul McCartney
Foto: MJ KimPaul McCartney

Per fer la marató de 36 cançons, entre les quals hi ha 'Hey Jude', 'Live and let die', 'Band on the run', 'Let it be' i 'Blackbird', McCartney es recolza en la seva banda habitual, formada per Paul 'Wix' Wickens (teclats), Brian Ray (baix/guitarra), Rusty Anderson (guitarra) i Abe Laboriel Jr (bateria) amb el suport dels Hot City Horns, és a dir, Mike Davis (trompeta), Kemji Fenton (saxos) i Paul Burton (trombó). Per fer-vos una idea del que tocarà, podeu fer un cop d'ull a aquesta projecció de repertori que ha fet setlist.fm a partir de les cançons que ha anat tocant a cada ciutat o bé escoltar aquesta playlist.

Quan surten a la venda les entrades?

Les entrades pels concerts de Madrid surten a la venda el divendres 21 de juny a les 10 h a Livenation.es, Ticketmaster i El Corte Inglés, però també hi haurà una prevenda el dimecres 19 a les 10 h a Livenation.es. Hi haurà entrades a partir dels 45 euros més les despeses de distribució. 

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat