Notícies

Aquesta pastisseria de Barcelona ven porcions de cheesecake a 0,99 euros (l'hem tastat i el pastís és bo!)

L'èxit de l'oferta està reunint cues davant d'aquest nou obrador de l'Eixample

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Editor de Menjar i Beure, Time Out Barcelona
The 99 CheeseCake
Foto: The 99 CheeseCakeThe 99 CheeseCake
Publicitat

El pastís de formatge s'ha instal·lat en l'imaginari col·lectiu com a un petit luxe (i sens dubte ho és, sobretot si ho compres en versions gourmet com la de Jon Cake, elaborat amb quatre formatges: Parmigiano Reggiano 24M, Grana Padano 16M, Gorgonzola i Mascarpone). Però un jove emprenedor, el llicenciat en ADE per la Pompeu Fabra, Roger Bettosini, ha aconseguit la petita gran fita de vendre porcions de pastís de formatge –fetes per ell mateix a l'obrador de la botiga– a 0,99 cèntims la porció. Això ho converteix en el pastís de formatge més barat de Barcelona.

The 99 Cheesecake
Foto: Time Out BarcelonaThe 99 Cheesecake

La idea de The 99 Cheesecake (Aribau, 42. De ma. a vi. de 15 a 22. Sa, i do. ​​de 12 a 20 h) va néixer en un viatge a Nova York “en què ens preguntem si seria possible repetir el model de negoci de 99 Cent Fresh Pizza però amb pastís de formatge", explica Bettosini. "Ja saps allò de l'economia a escala: si compres grans quantitats de producte i en vens molt, al final surt a compte", diu l'empresari de 22 anys, que va obrir la primera botiga física fa poc més d'una setmana. No és cap truc de màrqueting ni oferta de sortida: la mantindrà a aquest preu.

Porcions a 0'99 euros a punt de sortir
Foto: Time Out BarcelonaPorcions a 0'99 euros a punt de sortir

¿I què porta un pastís de formatge de menys d'un euro? Doncs el mateix que les altres: formatge crema, nata, ous, galeta, sucre i farina. Un no és un erudit del 'cheesecake', però em sembla la mar de decent i cremós, més si tenim en compte que per aquest preu no tens ni un croissant arreglat. La clau de tot, diu, “és poder oferir un producte premium a un preu molt barat”. No són grans porcions –la segona marca més barata de la ciutat ofereix una porció un 50% més gran–, però la veritat és que amb un d'aquests triangles contundents n'hi ha més que suficient per postres o berenar.

La bàsica costa 0'99, i les de xocolata blanca, quatre formatges, galetes i crema i Lotus surten a 2'99 euros la porció, i s'hi poden afegir 'toppings' tan porcots i temptadors com: Chips Ahoy, Nutella, Filipinos Blancos, Lacasitos, dolç de llet... Curiosament, la botiga obre a partir de les 15 h per un motiu molt simple: "Vam fer un estudi de mercat molt simple. Vam demanar a cent persones a quina hora del dia es menjarien un pastís de formatge, i només una va dir al matí".

NO T'HO PERDIS: Els millors dolços de Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona  

Últimes notícies

    Publicitat