Notícies

Qui farà el pregó i el cartell de les Festes de la Mercè del 2024?

Durant la presentació del programa de la Mercè 2024 s’han desvelat els primers detalls de les celebracions

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Gegants de la Ciutat
Ajuntament de Barcelona Gegants de la Ciutat
Publicitat

Les Festes de la Mercè són agredolces perquè d’un cantó ens indiquen que acaba l’estiu, però de l’altre ens permeten celebrar la nostra estimada ciutat. Només queden un parell de mesos perquè les festivitats comencin, i ja sabem alguns dels detalls de l’edició d’enguany, que se celebrarà del 20 al 24 de setembre, com sempre, amb una programació plena de cultura popular, arts escèniques i música, entre d’altres. 

Una de les primeres informacions que s’han desvelat aquest matí, durant la presentació del programa de la Mercè 2024, ha estat qui farà el popular pregó, que tindrà lloc el 20 de setembre i comportarà el tret de sortida de les celebracions. Aquest any serà la reconeguda Carme Solé Vendrell, icona, sobretot, per les seves il·lustracions i dibuixos adreçats als infants. L’artista és reconeguda internacionalment per les seves obres i per la campanya 'Why?', una mostra amb la qual reflexiona sobre els drets dels infants i davant les injustícies del món actual. Solé ha estat reconeguda per diversos premis com ara la Creu de Sant Jordi o la Medalla d’Or al Mèrit en Belles Arts.

Carme Solé Vendrell
Ajuntament de BarcelonaCarme Solé Vendrell

El cartell de la Festa Major, per la seva banda, aquest any neix del talent audiovisual de Barcelona, i és que, a partir d’un ‘espot’ encarregat a la productora Canada, n’ha sortit la imatge del cartell. El concepte artístic fa referència a una festa major oberta a tothom i la influència que aquesta té en la ciutat i els seus habitants, fins i tot per aquells que ni saben què és la Mercè.  

Casablanca, ciutat convidada

Durant la presentació del programa de la Mercè 2024 també ha destacat la participació de Casablanca, que aquest any és la ciutat convidada a les festes. L’Ajuntament destaca que és “una oportunitat per conèixer una cultura que ens és molt propera, però a vegades no coneixem”. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al juliol

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat