Notícies

Reobre una històrica piscina de Barcelona després de gairebé 10 mesos tancada

L'equipament es va construir cap a l'any 1945 i es va renovar per últim cop el 2013 amb nous vestidors, entre altres millores

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Piscina CEM Guinardó
Foto: Ajuntament de Barcelona
Publicitat

L'estiu a Barcelona pot ser feixuc, però tenim la sort de gaudir de diverses opcions per remeiar-ho. Malgrat que la gran protagonista de l'estiu barceloní és la platja, la ciutat també gaudeix de piscines públiques magnífiques on remullar-vos i relaxar-vos a l'aire lliure. Si no sabeu què fer aquest estiu a Barcelona, visitar una de les piscines de la llista és un pla que mai falla i ara, podreu afegir-ne una més. Després de gairebé deu mesos tancada per obres, la piscina exterior del CEM Guinardó ha reobert amb diferents millores com la reducció de la profunditat, una nova rampa per fer l'espai més accessible per a persones amb mobilitat reduïda i la renovació completa del vas de piscina.

El regidor d'Esports, David Escudé, ha assegurat que la remodelació de la piscina d'estiu del CEM Guinardó "arriba en el millor moment, quan comença la temporada d'estiu, i això permetrà gaudir a la ciutadania d'aquesta nova instal·lació oberta i a l'aire lliure". En total, l'Insitut Barcelona Esports (IBE) ha renovat 2.644 m² de l'espai que han suposat una inversió de gairebé 800.000 euros que també ha inclòs la construcció d'una nova sala tècnica soterrada, una nova zona de pèrgoles, un mòdul d'infermeria, una taquilla d'entrada i control d'accés i la renovació dels paviments.

Piscina CEM Guinardó
Foto: CEM Guinardó

La piscina d'estiu del CEM Guinardó, però, no es tracta d'una construcció nova, sinó que porta a la ciutat des de fa gairebé vuit dècades. L'equipament es va construir cap a l'any 1945 i s'ha renovat diversos cops, el darrer l'any 2013, quan es van construir vestidors nous, entre altres millores. El final de reforma d'enguany ha tornat a reobrir aquest equipament històric barceloní i, com a confirmat Escudé, l'IBE també pretén posar al dia "totes les instal·lacions i poder oferir una xarxa d'equipaments esportius de primer nivell" per a tots els barcelonins i barcelonines.

Les 14 piscines a l'aire lliure de Barcelona

La del CEM Guinardó no és l'única piscina on podeu refrescar-vos aquest estiu si esteu a Barcelona. La ciutat té obertes fins a 14 piscines a l'aire lliure a vuit districtes diferents que estan obertes els set dies de la setmana i són accessibles per a tothom que vulgui refugiar-se de les altes temperatures. Tot i això, cadascuna ofereix serveis i característiques diferents, com ara àrees infantils, zones verdes i vistes privilegiades de l''skyline' barceloní, com és el cas de les piscines Picornell. Aquestes són les 14 piscines obertes d'aquest estiu:

- Centre Esportiu Municipal Parc de la Ciutadella (Ciutat Vella)

- Centre Esportiu Municipal Sant Sebastià (Ciutat Vella)

- Centre Esportiu Municipal Piscines Bernat Picornell (Sants-Montjuïc)

- Piscines Municipals de Montjuïc (Sants-Montjuïc)

- Centre Esportiu Municipal Can Caralleu (Sarrià-Sant Gervasi)

- Centre Esportiu Municipal Can Toda (Gràcia)

- Llac del parc de la Creueta del Coll (Gràcia)

- Centre Esportiu Municipal Guinardó (Horta-Guinardó)

- Piscina Municipal de la Clota (Horta-Guinardó)

- Centre Municipal Tennis Vall Hebron (Horta-Guinardó)

- Centre Esportiu Municipal Can Dragó (Nou Barris)

- Centre Esportiu Municipal Bon Pastor (Sant Andreu)

- Centre Esportiu Municipal Trinitat Vella (Sant Andreu)

- Centre Esportiu Municipal Bac de Roda (Sant Martí)

NO T'HO PERDIS: Piscines per practicar natació a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat