Notícies

Rita Payés és la protagonista del segon capítol de Caps de Cartell, el pòdcast musical de Time Out Barcelona

Míriam Riau, Borja Duñó i Julen presenten aquest programa mensual on tota la música que sona és en directe

Caps de Cartell: Rita Payés
Foto: Time Out Barcelona Caps de Cartell: Rita Payés
Publicitat

Rita Payès, que acaba de publicar el seu tercer àlbum 'De camino al camino' (2024) i està a punt de presentar-lo al Grec amb el seu grup i un quartet de corda, és la convidada del segon capítol de Caps de Cartell, que ja podeu sentir a Spotify, Ivoox i Youtube. La cantant i trombonista de Vilassar de Mar, filla i germana de músics, va començar a despuntar de molt joveneta com a membre de la Sant Andreu Jazz Band, l'esplèndida orquestra de joves intèrprets que dirigeix Joan Chamorro des de fa 18 anys. Allà va compartir escenari amb Andrea Motis, Eva Fernández i Magalí Datzira, entre molts altres talents, i la seva trajectòria posterior l'ha dut a publicar tres discos al seu nom, actuar als Goya i anar de gira amb C. Tangana, a col·laborar amb gent com Jon Batiste i Sílvia Pérez Cruz, i, ara, a debutar en tot un teatre Grec. Quasi res.  

A Caps de Cartell repassarem la seva trajectòria, ens explicarà les particularitats de tocar i girar en família, i ens farà algunes confessions. Quin és el seu plaer culpable musical? Quina és la cosa més estranya o desagradable que li ha passat damunt d'un escenari? I com que al pòdcast musical de Time Out Barcelona tota la música que sona es toca en directe, fins i tot potser s'animarà a cantar alguna cosa amb el Julen, que és qui posa els dits sobre les tecles i ens explica els secrets compositius dels artistes convidats. La conductora del programa Míriam Riau ens explicarà una nova calamitat musical d'algun compositor o compositora clàssica i el Borja Duñó, cap de redacció i editor de música de Time Out, ens posarà al radar algunes propostes musicals relacionades amb la música de Rita Payés que no ens podem perdre. 

Després de l’èxit de La cullerada i Oracles, a Time Out Barcelona vam decidir ampliar la nostra programació de pòdcasts amb aquest nou espai, que es va estrenar el mes de juny amb un primer capítol dedicat a Ginestà, el grup dels germans Júlia i Pau Serrasolsas. Si els voleu sentir cantar un plaer culpable, conèixer algun dels seus secrets inconfessables i com s'ho fan per compartir grup entre germans, podeu recuperar el programa tant a Spotify, com a Youtube i Ivoox.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

  

Últimes notícies

    Publicitat