Notícies

Sílvia Pérez Cruz actua en aquest edifici modernista de l’Eixample de Barcelona

El cantant brasiler Zé Ibarra també ofereix un concert el mateix dia

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Sílvia Pérez Cruz
The Project
Publicitat

Ja se sap: qui no corre, vola. Les entrades per veure en concert a Sílvia Pérez Cruz i Zé Ibarra es van exhaurir fa temps, però no patiu perquè La Otra Orilla, la productora darrere la proposta, que organitza diverses trobades culturals a partir de cicles de diverses disciplines artístiques, ha ampliat l’aforament i encara podeu trobar entrades disponibles a través del seu web per un preu de 25 euros.

El concert ha hagut de canviar de localització (per temes aliens a la companyia), per això s’ha permès ampliar el públic. La nova localització és la Casa Rius, l’Espai de les Arts a Barcelona ubicat al carrer d’Enric Granados, 97. La data de l’actuació es manté, és el 16 de juliol, però l’horari també s’ha modificat: en lloc d’haver-hi dos passis com estava previst, només n'hi haurà un a les 20 h. 

Sílvia Pérez Cruz va ser l’encarregada d’inaugurar el cicle del Grec aquest any, juntament amb una plèiade d’artistes que formen part del seu univers, com Natalia Lafourcade, Pepe Habichuela, Damien Rice, Carmen Linares, Salvador Sobral i Rita Payés, entre d’altres. A la Casa Rius actuarà sola, però igualment ben acompanyada: Zé Ibarra, el jove integrant de les bandes Dônica i Bala Desejo amb les que va guannyar el Grammy Latino al Millor Àlbum Pop en Llengua portugues el 2022, portarà la música popular brasilera a l’escenari.

Història de la Casa Rius

L’edifici d’estil modernista Casa Rius va ser dissenyat per Salvador Puiggrós i Figueres i construït entre 1912 i 1913, a partir d’un encàrrec de l’artista Josep Rius i Mestres, que l’any 1886 va fundar la indústria Casa Rius dedicada a la creació d’imatges religioses i pesebristes. L’estructura de l’immoble es conforma per un taller i un bloc d'habitatges que Rius va manar construir per allotjar l’empres i la família. El taller es va mantenir fins als anys seixanta amb diferents noms; a principis del segle XXI va haver de tancar i es va convertir en un magatzem. 

En els darrers anys, Casa Rius s’ha reconvertit. Ara és un espai de transformació creativa on artistes i creadors de diverses disciplines treballen per perfeccionar el seu art, intercanviar idees, tècniques narratives i conceptes. A més, també és un indret de trobada cultural, ja que organitzen diversos esdeveniments amb l’objectiu que les obres artístiques arribin a tot el seu públic potencial. 

Casa Rius
Casa RiusCasa Rius

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 i 2025 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat