Notícies

Simulador de Fórmula 1 amb vistes: aquest rooftop ofereix 'pilotar' un cotxe del Gran Premi

Per participar i competir en el joc cal consumir a l’establiment

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Formula 1 Aramco Gran Premio de España 2020
Circuit Barcelona- Catalunya / Miquel RoviraFormula 1 Aramco Gran Premio de España 2020
Publicitat

Ja queden poques hores perquè el centre de Barcelona es transformi en un circuit efímer pels cotxes de Fòrmula 1, i és que, amb la celebració de l’arribada del Mundial d’Automobilisme a Catalunya, la ciutat ha organitzat diferents esdeveniments perquè el públic pugui gaudir d’aquest esport. Un esdeveniment que, per cert, provocarà diversos talls a la circulació del centre de la ciutat durant els dies 18, 19 i 20 de juny. L’exhibició dels automòbils de curses pel passeig de Gràcia n’és un exemple, però també ho és el Fórmula 1 Barcelona Fan Festival, l’escenari ubicat a la plaça Catalunya que agruparà activitats, espectacles i una zona gastronòmica. 

D'entre totes les propostes, hi ha una experiència immersiva que els transportarà al Gran Premi de Fòrmula 1: l’experiència Gran Prix InterContinental Barcelona, organitzada per l'hotel InterContinental. A partir d’un simulador Pro Formula Plus, de la marca Simtech, aquells que visitin i prenguin alguna cosa al 173 Rooftop Terrace –la terrassa panoràmica de l’hotel– o a la cocteleria Gebre –el bar d’especialitat de l’establiment– rebrà una invitació per participar i competir en el joc. 

173 Rooftop
InterContinental Barcelona173 Rooftop

El simulador estarà ubicat al Lounge Club els dies 20, 21 i 22 de juny des de les 19 h fins a les 22 h. Durant les jornades, hostes i un DJ s'encarregaran de conduir l’esdeveniment i animar als participants. De fet, aquells que aconsegueixin fer la volta més ràpida del dia en el circuit virtual rebran un premi.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat