Notícies

Sopars Michelin a 35 € tots els divendres de novembre al Time Out Market Barcelona

Els xefs Jordi Artal, Fran López, Lena Maria Grané i Ricky Smith ofereixen un menú de tres plats, postres i beguda a preu tancat

Mireia Font
Escrit per
Mireia Font
Editora de gastronomia
Fran López, Time Out Market Barcelona
Foto: Time Out Market Barcelona Fran López, Time Out Market Barcelona
Publicitat

Sí, sí, heu llegit bé el titular. Només durant el mes de novembre, Time Out Market us ofereix la possibilitat de gaudir de l'alta cuina a preus de carrer. Els xefs Jordi Artal, Fran López, Lena Maria Grané i Ricky Smith, tots reconeguts per la prestigiosa guia gastronòmica francesa, us proposen menús d’autor amb els seus ‘hits’; tres plats, postres i beguda a preu tancat.

En Jordi Artal, amb dues estrelles Michelin pel seu restaurant Cinc Sentits, transforma records d’infància en plats memorables de gastronomia catalana. Amb un estil de cuina únic, amb un mos és capaç de transportar-vos del mar a la muntanya. Ho comprovareu amb la cassoleta de samfaina amb allioli de farigola i ceba fregida, el tàrtar de tonyina balfegó amb piquillos i escuma de piparres i la vedella amb crema de patata, puré de fricandó i cruixent de moixernó.

Jordi Artal Time Out Market
Time Out MarketTime Out Market


En Fran López, guardonat amb una estrella pel seu restaurant Villa Retiro i amb una altra pel Xerta, ens porta el producte autòcton de les Terres de l’Ebre, vehiculat en una cuina que innova i que alhora és per llepar-se els dits. Us llepareu els cinc de la mà amb la seva selecció d’aperitius, la brandada de bacallà amb la seva pell cruixent, raïm i anet, el caneló rostit amb beixamel trufada i el pastís de formatge.

Fran López
Foto: Time Out Market BarcelonaFran López


La Lena Maria Grané i en Ricky Smith, xefs del restaurant BaLó reconegut per Michelin, s’inventen plats que no són una versió de quelcom fixat. Ells ho fan amb creativitat i sense pirotècnia. Els únics focs d’artifici de la seva cuina, entre el Mediterrani i l’Atlàntic, passen a la boca dels clients. Ho verificareu amb el tub cruixent de 'rillette' de salmó, emulsió d'anet i ous de truita, la brava milfulls de patata amb allioli i emulsió picant, la cansalada amb puré de poma i bròquil i la crema de xocolata amb caramel salat i crispetes

Lena Maria Grané i Ricky Smith, Time Out Market Barcelona
Foto: Time Out Market BarcelonaLena Maria Grané i Ricky Smith, Time Out Market Barcelona

No cal reservar per gaudir d’aquests menús de 35 € i del millor ambient els divendres 8, 15, 22 i 29 de novembre a partir de les 20 h. Time Out Market compta amb 1.000 seients disponibles, hi ha lloc per tothom. Si veniu en colla per tastar els seus plats brutals, apodreu escollir diferents menús.

NO T'HO PERDIS: Tota la programació gratuïta que es fa al Time Out Market

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona  

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat