[title]
Sí, sí, heu llegit bé el titular. Només durant el mes de novembre, Time Out Market us ofereix la possibilitat de gaudir de l'alta cuina a preus de carrer. Els xefs Jordi Artal, Fran López, Lena Maria Grané i Ricky Smith, tots reconeguts per la prestigiosa guia gastronòmica francesa, us proposen menús d’autor amb els seus ‘hits’; tres plats, postres i beguda a preu tancat.
En Jordi Artal, amb dues estrelles Michelin pel seu restaurant Cinc Sentits, transforma records d’infància en plats memorables de gastronomia catalana. Amb un estil de cuina únic, amb un mos és capaç de transportar-vos del mar a la muntanya. Ho comprovareu amb el tàrtar de tonyina amb piparres i pebrots del 'piquillo', la croqueta de carpaccio de gamba vermella, la carbonara catalana i el millor flam del món (possiblement).
En Fran López, guardonat amb una estrella pel seu restaurant Villa Retiro i amb una altra pel Xerta, ens porta el producte autòcton de les Terres de l’Ebre, vehiculat en una cuina que innova i que alhora és per llepar-se els dits. Us llepareu els cinc de la mà amb la seva selecció d’aperitius, la brandada de bacallà amb la seva pell cruixent, raïm i anet, el caneló rostit amb beixamel trufada i el pastís de formatge.
La Lena Maria Grané i en Ricky Smith, xefs del restaurant BaLó reconegut per Michelin, s’inventen plats que no són una versió de quelcom fixat. Ells ho fan amb creativitat i sense pirotècnia. Els únics focs d’artifici de la seva cuina, entre el Mediterrani i l’Atlàntic, passen a la boca dels clients. Ho verificareu amb el bunyol d’anguila fumada, les braves, el llom baix de vedella amb patata i el gelat de nata amb nitrogen.
No cal reservar per gaudir d’aquests menús de 35 € i del millor ambient els divendres 8, 15, 22 i 29 de novembre a partir de les 20 h. Time Out Market compta amb 1.000 seients disponibles, hi ha lloc per tothom. Si veniu en colla per tastar els seus plats brutals, apodreu escollir diferents menús.