Notícies

Tanca Party Fiesta, la coneguda botiga de disfresses i articles de festa, després de 30 anys en actiu

L'empresa abaixarà la persiana de les 50 botigues pròpies i les 30 franquícies de l'Estat i d'altres països d'Europa

Laia Jordà Sánchez
Redactora
botiga Party Fiesta
Foto: Gran Via 2
Publicitat

Després de 30 anys en actiu, una de les cadenes de disfresses i articles de festa més conegudes de l'Estat abaixarà la persiana de tots els seus locals per sempre. Party Fiesta ha presentat concurs voluntari de creditors i ha demanat al jutjat mercantil de Barcelona la liquidació, segons ha avançat Expansión. Igual que moltes altres empreses, Party Fiesta va patir les conseqüències de la pandèmia amb una baixada dràstica de les seves vendes que ha derivat en un deute d'uns 14 milions d'euros. Malgrat que la covid ha estat el principal causant del tancament de l'empresa, la multinacional ja es trobava en números vermells dos anys abans, el 2018, una situació que va obligar a començar a acomiadar-se d'algunes de les seves botigues.

Segons ha avançat La Vanguardia, Party Fiesta va superar el primer concurs de creditors fa uns mesos, ja que el jutge va considerar que encara hi havia possibilitats de remuntar l'activitat, i per això va autoritzar la venda a una societat controlada per inversors com Laura Rosell i Joan Enric Juncà sota el nom Nipte 5000. Malgrat que la societat preveia fer una inversió d'1,4 milions per tirar l'empresa cap endavant, finalment s'organitzarà una subhasta dels productes restants que queden i de la mateixa marca Party Fiesta.

Party Fiesta
Foto: Party Fiesta

La multinacional tancarà les 50 botigues pròpies i les 30 franquícies sota el nom de Party Fiesta que té, no només a l'Estat, sinó també a altres països d'Europa com França, Àustria, Alemanya i Bratislava, entre molts altres. A Barcelona, l'empresa tenia establiments a centres comercials com La Maquinista, L'Illa Diagonal i Diagonal Mar, i a carrers com al de Pintor Fortuny i de Consell de Cent. 

Una empresa familiar

Party Fiesta va ser fundada a l'Hospitalet de Llobregat fa tres dècades, l'any 1994, per l'empresari Manuel Hernández Moysi. La primera botiga física de la firma va inaugurar-se al centre comercial de L'Illa Diagonal, un local que, fins ara, encara continuava en actiu. Des d'aleshores, Hernández i la seva família estaven a càrrec del negoci, però a poc a poc es van desvincular fins a marxar definitivament de la directiva el passat mes de gener. L'establiment es definia com "un lloc expert en festes amb una missió: celebrar amb alegria les coses de la vida" i es referia als seus 230 treballadors com a 'party gurus' que ajudaven a tothom a trobar els articles per fer "una gran festa". 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al juliol

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat