Notícies

Time Out Market Barcelona obrirà el 5 de juliol amb la incorporació d'un xef amb dues estrelles Michelin i un dels millors bars del món

El mercat gastronòmic del Port Vell tindrà 14 dels millors restaurants de Barcelona ​​oberts tot l'any

Laia Jordà Sánchez
Ricard Martín
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Col·laborador:
Ricard Martín
Jordi Artal
Foto: Ivan Raga Jordi Artal
Publicitat

Ens sentim orgullosos d'anunciar que Time Out Market Barcelona ja té data d'inauguració i unes noves incorporacions de luxe. El gran mercat gastronòmic serà ​​un espai de 5.250 metres quadrats situat a la planta superior del Maremàgnum i reunirà una afinada selecció editorial de catorze cuines, un restaurant de servei complet i quatre bars (dos interiors i dos exteriors) amb unes vistes espaterrants al mar i a l'urbs. Aquest 'food hall' –sense precedents similars a la ciutat– obrirà el pròxim divendres 5 de juliol a les 12 h i estarà obert 364 dies a l'any de dilluns a diumenge des de les 10 del matí fins a mitjanit.

Després d'anunciar la primera i segona tanda d'incorporacions al mercat, ara arriba la tercera, amb un restaurant de cuina catalana amb dues estrelles Michelin, un dels millors bars del món i el millor cafè natural i artesanal.

Un xef amb dues estrelles Michelin

El Time Out Market Barcelona no s'estarà de res i tindrà el xef Jordi Artal, amb dues estrelles Michelin gràcies a la seva proposta curiosa i creativa de la cuina catalana al seu restaurant Cinc Sentits de Barcelona. Artal es caracteritza per servir plats amb els productes de proximitat i de temporada com a protagonistes que s'inspiren en les tradicions i els sabors del territori, tant de la zona de platja com de muntanya. El xef va passar de ser director d'una empresa d'alta tecnologia a Silicon Valley, a convertir-se en un xef i empresari autodidacte que, el 2004, va inaugurar el seu primer restaurant a Barcelona, al costat de la seva mare Roser i la seva germana Amèlia. Només quatre anys després de la inauguració, el xef va guanyar la seva primera estrella Michelin i, l'any 2020 va arribar la segona. Ara, Jordi Artal no només dirigirà el Cinc Sentits, sinó que s'instal·larà al Time Out Market Barcelona amb un restaurant de nom propi que oferirà la seva singular visió de la cuina a tots els públics.

Cinc Sentits
Foto: Cinc SentitsCinc Sentits

Una de les millors cocteleries del món

Més enllà del menjar, el mercat també inclourà diferents establiments per prendre alguna cosa, i un d'aquests serà la que va ser la millor cocteleria del món l'any 2022. Efectivament, estem parlant de Paradiso, la cocteleria del 'bartender' Giacomo Giannotti d'estil 'speak-easy' que s'ha convertit en tot un referent internacional des que es va inaugurar el 2015. Durant la seva dècada d'història, no només acumula cues diàries, sinó que l'establiment ha guanyat diferents reconeixements com la seva reiterada aparició dins la prestigiosa llista The World's Best Bars. A més de pèls seus inigualables còctels, el bar també és conegut per capitanejar la revolució verda als bars fomentant un model de cocteleria sense residus ni plàstics. Giannotti i el seu equipo obriran fins l'una de la matinada. 

La cocteleria Paradiso, una de les millors del món, serà al Time Out Market
Foto: ParadisoLa cocteleria Paradiso, una de les millors del món, serà al Time Out Market

El millor cafè natural i artesanal

Si no us ve de gust cap còctel, no us preocupeu perquè dins el mercat també tindreu altres opcions per beure, com el millor cafè natural de la ciutat a càrrec de Café de Indias. Amb l'objectiu de convertir el cafè en un art, l'equip de l'establiment oferirà diferents opcions que combinen el sabor, el cos i l'aroma del millor cafè de Jamaica i Colòmbia i que torren ells mateixos de manera artesanal. La història del negoci es remunta fins al 1850, quan va néixer com un petit local al nucli antic de Barcelona sota el nom de Cafés Garriga. Amb els anys ha evolucionat fins al model actual, però encara conserven la tècnica i la passió dels seus fundadors pel cafè.

Café de Indias
Foto: David MuncharazCafé de Indias

Un ampli programa d'activitats culturals

Malgrat que la gastronomia serà la principal protagonista del mercat, també s'inclourà un ampli programa d'activitats culturals durant tot l'any que inclourà actuacions a càrrec d'artistes locals com Drag Queen Sarah Brown i Dj Hall el dijous i dissabte a la nit, respectivament, i Just for your kids, que organitzaran diferents activitats per gaudir en família els matins de dissabte i diumenge.

Aquestes són les cuines que completen l'oferta gastronòmica del Market:
● Xuba Tacos (tacos)
● RiasKru (peix i marisc)
● Bar Nuri (tapes)
● Casa Guinart (cuina catalana)
● La Balmesina (pizza)
● La Real Hamburguesería (hamburgueses)
● Monster Sushi (cuina japonesa)
● Bubó (xocolateria creativa)
● Colmado Múrria (embotits, formatges i altres delicadeses)
● Darvaza (carns i brases)
● Can Ros Barceloneta (arrossos)
● La cuina catalana tradicional de Casa Amàlia serà la protagonista del restaurant de servei complet.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona 

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat