Notícies

Tokischa, Jessie J, Belén Aguilera: ja sabem tots els artistes que actuaran gratis al Pride de Barcelona 2024

El cartell d'enguany inclou tres dies de concerts a càrrec de més de 35 artistes nacionals i internacionals

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Pride Worldwide
Pride WorldwidePride Worldwide
Publicitat

Arriba el juny i amb ell també el mes de l'Orgull LGTBIQ+. Barcelona és una ciutat orgullosa i pionera pel que fa als drets de les persones queer i la diversitat sexual i de gènere. De fet, va ser la primera ciutat de l'Estat que va organitzar una manifestació pels drets LGTBIQ+. Com ja és habitual, durant el mes de juny i juliol la ciutat s'omple d'activitats i manifestacions reivindicatives entre els quals hi ha l'edició del Pride d'enguany, que inclou un cartell amb més de 35 concerts a càrrec d'artistes nacionals i internacionals.

L'organització ha publicat la programació al seu perfil d'Instagram, que ja acumula milers de "m'agrada" i centenars de comentaris com "m'agafarà un infart" i "quin cartell, déu meu!". I és que no exageren. Les artistes Tokischa, Jessie J i Belén Aguilera encapçalen el cartell d'enguany, tres cantants força diferents entre si, però amb una característica molt clara en comú: totes tres utilitzen la seva plataforma per donar veu a la lluita LGTBIQ+.

Pride Barcelona 2024
Foto: Pride Barcelona 2024

Els concerts donaran el tret de sortida el divendres 19 de juliol amb l'actuació de Tokischa, la cantant dominicana que va acaparar totes les mirades amb la col·laboració amb Rosalia a les cançons 'Linda' i 'La combi Versace'. Tokischa compartirà escenari amb altres artistes com Villano Antillano, Ruth Lorenzo, Paula Cendejas, Sofia Coll i La Cruz. L'endemà, després de la manifestació, serà el torn de l'anglesa Jessie J, que amb cançons com 'Flashlight' i 'Bang Bang', amb Ariana Grande i Nicki Minaj, ha ocupat molts cops la primera posició a les llistes musicals d'arreu del món. Al llarg de la jornada també actuaran altres com Nebulossa, la representant d'Espanya a d'Eurovisió, i Nemo, el guanyador del concurs.

Belén Aguilera serà l'encarregada de tancar els concerts el diumenge 21 de juliol al costat de María Peláe, Soraya, Melody, Rebeca i Pupi Poisson. L'artista barcelonina va començar la seva carrera a YouTube i Instagram, on penjava vídeos cantant sota el nom Thegirlandthepiano. Aguilera va entrar a les llistes musicals del país amb 'La Tirita' una cançó en col·laboració amb Lola Índigo, i ja ha publicat tres àlbums d'estudi que inclouen altres col·laboracions com 'Thelma&Louise', amb Julieta.

On i quan?

L'organització ha anunciat que hi haurà tres escenaris repartits a diferents punts de la ciutat i no massa lluny entre si: a plaça Universitat, un altre a plaça Catalunya i un tercer al passeig Lluís Companys. Pel que fa als horaris, encara no s'han confirmat, però es preveu que al llarg dels pròxims dies, l'organització publiqui tota la informació a la seva pàgina web i al seu perfil d'Instagram.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al juliol

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat