Notícies

Totes les pel·lícules del cicle de cinema a la fresca gratis Pantalla Barcelona aquest 2024

La 12a edició de l'esdeveniment oferirà fins a 45 projeccions a diferents espais públics de la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Redactora
20.000 especies de abejas- Bteam Pictures
20.000 especies de abejas- Bteam Pictures
Publicitat

A Time Out ens agrada aprofitar l'estiu per fer plans a l'aire lliure i descobrir Barcelona d'una manera diferent. A més d'anar a alguns dels festivals que acull la ciutat i passejar pels carrers, també podeu veure una de les pel·lícules de la cartellera de cinema de l'estiu, i altres que ja no hi són, de franc. Barcelona acull diversos cicles de cinema al carrer com el cinema a la fresca, el cicle de pel·lícules lèsbiques dels anys 90 i els 2000 i, ara, també la 12a edició del Pantalla Barcelona. Enguany, el programa inclou fins a 45 projeccions gratis de vuit pel·lícules diferents que se celebraran a dotze pantalles a l'aire lliure repartides per la ciutat del 25 de juny al 25 de juliol.

El cicle de cinema de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, i impulsat per l'Institut de Cultura de Barcelona i amb la col·laboració de l'Acadèmia de Cinema Català, projectarà vuit llargmetratges que ja no es troben a la cartellera dels cinemes barcelonins: '20.000 especias de abejas', d'Estibaliz Urresola; 'Las buenas compañías', dirigida per Sílvia Munt; 'Loli Tormenta', l'última pel·lícula d'Agustí Villaronga; 'Suro', de Mikel Gurrea; 'Tadeo Jones 3', d'Enrique Gato; 'Te estoy amando locamente', sota la direcció de l'Alejandro Marín; 'Upon entry', a quatre mans entre Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez; i 'Vasil', dirigida per l'Avelina Prat.

pel·lícula 'Las buenas compañías'
Foto: 'Las buenas compañías', Sílvia Munt (2023)

Com ja és habitual, les edicions d'estiu de Pantalla Barcelona van més enllà del cinema i també inclou una sessió musical prèvia a la projecció de la pel·lícula a càrrec del productor i dj Dani Kongo, unes sessions que es converteixen en una mena de banda sonora alternativa de cada film. Si hi voleu assistir, les entrades són gratuïtes i per a totes les edats i no cal fer reserva prèvia. Això sí: no feu tard perquè l'aforament serà limitat.

On seran les projeccions d'enguany?

La 12a edició del cicle celebrarà més de 40 projeccions a tots els districtes de la ciutat. Els espais escollits que repeteixen són: la plaça del Centre Cívic (CC) Ateneu Fort Pienc, a l'Eixample; davant de CC Can Basté i al parc de l'Aqüeducte, una mica més amunt del CC Zona Nord, a Nou Barris; a la placeta de CC Can Clariana Cultural i als jardins d'Elx a tocar del CC La Sagrera – La Barraca, a Sant Andreu; a la plaça Meguidó del CC Casa Groga, a Horta - Guinardó; als jardins del Clot d'en Salvi darrere el CC Josep Maria Trias i Peitx, a Les Corts; a l'interior d'illa del CC La Sedeta, a Gràcia; a la plaça del Rei, la de Sant Just i la de Sant Felip Neri amb el CC Pati Llimona, a Ciutat Vella; als jardins del CC Vil·la Florida, a Sarrià – Sant Gervasi; i a la plaça Angeleta Ferrer de davant l'Auditori Sant Martí, a Sant Martí. Com a novetat, el passatge de Fructuós Gelabert, al costat del CC Cotxeres de Sants, al districte de Sants – Montjuïc, també s'afegeix a la llista d'espais que acolliran algunes projeccions durant un mes.

Si voleu consultar totes les dates i horaris de les més de 40 projeccions programades, ho podeu fer a través de la pàgina web de l'esdeveniment.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat