Notícies

Tots els espectacles de circ, dansa, concerts i molt més que podeu veure gratis durant tres dies de juliol

La 20a edició de Per l'amor a l'hart vol acostar diferents disciplines artístiques a tota mena de públic

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Festival Per amor a l'hart
Foto: Per amor a l'hart
Publicitat

L'oferta cultural de Barcelona és gairebé infinita i està en constant evolució i no només es troba dins els museus, galeries i teatres de la ciutat, sinó que molta també es troba als seus carrers. Músics, ballarins, cantants... centenars de persones mostren el seu art a diferents racons de la ciutat i ara, a un cop de metro podreu gaudir de tres dies ple d'art urbà concentrat a diferents espais de l'Hospitalet de Llobregat. Els pròxims 4, 5 i 6 de juliol, algunes localitzacions de la ciutat acolliran mostres d'arts escèniques, circ, música en directe i dansa urbana i contemporània de franc.

El festival Per l'amor a l'hart celebrarà la seva 20a edició al Parc de la Remunta, els Jardins Can Sumarro, la Plaça de l'Ajuntament i la Plaça Lluís Companys de l'Hospitalet, quatre espais que es convertiran en els escenaris urbans on actuaran artistes professionals i de la ciutat dins la programació 'Summer experience' de l'Ajuntament. Organitzat i implementat per Bipol.art, l'agent cultural de la ciutat, l'esdeveniment vol retornar la cultura als seus orígens: els carrers com a escenari i el veïnat com a públic. L'organització defineix el festival com un esdeveniment "cultural, vital i intergeneracional" on participaran companyies de renom tant locals com internacionals.

Festival Per amor a l'hart
Foto: Per amor a l'hart

Quina serà la programació?

Durant els tres dies, el públic podrà veure desenes d'espectacles gratis a diferents punts de l'Hospitalet, tot i que l'espai central continuarà sent el Parc de la Remunta, però també tornarà a la plaça de l'Ajuntament amb la inauguració del festival, i a la plaça Lluís Companys i Jover. Per l'amor a l'hart donarà el tret de sortida el dijous 4 de juliol a les 19 h a la plaça de l'Ajuntament amb un espectacle de circ, seguit d'un altre de circ i un concert a càrrec de Bossaloo al Parc de la Remunta a les 21.30 h.

El divendres 5, la plaça Lluís Companys i Jover acollirà un espectacle de circ a càrrec de Todoencaja-Kanaya Circ, i un altre de dansa, de la mà de La Banda-Otradanza, a les 19 i 19.30 h, respectivament. A les 20.45 h la programació seguirà al parc de la Remunta amb el circ multidisciplinari d'Òrbita-Zen del Sur, seguit del 'show' de dansa de Cyberexorcisme-CIA. Núria Guiu. A les 23 h serà el torn del concert de Sonido Manglar i a les 00.30 h Twisted Fairground farà un espectacle de titelles per a adults.

Festival Per amor a l'hart
Foto: Per amor a l'hart

L'últim dia, el dissabte 6 de juliol, començarà a les 17.30 h amb un taller de circ per a tota la família a càrrec de Ska Circus! i Circ de Jocs als jardins de Can Sumarro. A les 19 h el festival es traslladarà al parc de la Remunta per celebrar dos espectacles de circ de Just an ordinary day-Lotta & Stina i de Tea time-CIA. Cirkofonic, a les 19 i 19.30 h respectivament. Al circ li seguiran dues mostres de dansa a les 20.35 i 21 h a càrrec de Salon de los Invisibles i Too much-Elelei Dance Theatre Company. A les 22 h serà el torn de la Gala de Circ, la producció efímera del Per Amor a L'Hart, una seqüència de números de circ conduïts per una presentadora i amb la música de la banda Rolling Vibes Collective, seguida d'un concert de Hip Horns Brass Collective. Per finalitzar la jornada, a la 1 de la matinada hi haurà un espectacle pirotècnic que acomiadarà la 20a edició del Per amor a l'hart.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat