Notícies

Un cinema a la fresca gratuït s'instal·la al Canòdrom de Sant Andreu aquest juliol

El cicle porta quatre projeccions: tres d’actuals i una de clàssica

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Grades Obertes Canòdrom
Foto: CanòdromGrades Obertes Canòdrom
Publicitat

L’estiu és ple de propostes a l’aire lliure, però sense dubte n’hi ha una de molt popular: el cinema a la fresca. Des del cicle 'Arquitectura en família' fins a les projeccions al Castell de Montjuïc, passant també per les del Park Güell, la ciutat instal·la en molts dels seus punts grans pantalles per a gaudir del cinema. El Canòdrom de Sant Andreu –l’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica– tampoc escapa a aquesta iniciativa: durant el mes de juliol ha planejat un cicle de cinema gratuït i d’accés lliure, el 'Grades Obertes'. 

Del 5 al 26 de juliol, cada divendres a les 21.45 h, les grades i la plaça de l’espai es convertiran en una sala de cine a cel obert. A més, enguany s’ha ampliat l'aforament gràcies a la renovada plaça del Canòdrom que es va estrenar a principis de juny. 

El cicle comença el divendres 5 amb la projecció de 'Robot Dreams', una història d’animació d’amistat entre un gos i un robot que transcorre a la Nova York dels anys vuitanta. El film, dirigit per Pablo Berger, adapta la novel·la gràfica de Sara Varon per crear una tendra narració sense diàlegs. El resultat va dur el projecte a guanyar un Premi Goya i un Gaudí a la Millor pel·lícula d’animació 2024.

La següent setmana, el dia 12, es veurà 'Te estoy amando locamente'. Interpretada per figures com Omar Banana, Ana Wagner o Alba Flores, i dirigida per Alejandro Marin, la pel·lícula narra el sorgiment del moviment LGTBIQ+ a finals dels anys setanta, quan l’homosexualitat encara era un delicte penal, perseguit per la Llei de Perillositat i Rehabilitació Social.

El divendres 19 de juliol serà el torn de la comèdia de Daniel Kwan i Daniel Scheinert, 'Everything everywhere at all once' (Tot a la vegada a tot arreu); una història de ciència-ficció que afegeix humor negre i absurd, idees surrealistes, girs impredictibles i una gran quantitat d’efectes visuals. La projecció serà en versió original amb subtítols en català.

Finalment, l’última pel·lícula serà una de les clàssiques: 'Matrix'. El 26 de juliol recuperarà el film de les germanes Wachowski que juga amb la frontera de la realitat i la ficció. El visionament també serà en versió original i amb subtítols en català. 

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de juliol als cinemes de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat